Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnost web trgovine. Nastavkom pregleda naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja kliknite na gumb "Slažem se".

 • Nebeski dar - wellness shop

  Nebeski dar - wellness shop

  U našoj ponudi naći ćete zanimljive wellness proizvode: prirodne kristale i nakit od prirodnih kristala, mirisne štapiće i čunjiće, najkvalitetniji tamjan, knjige za samorazvoj i još puno toga.
  Cijelu ponudu pogledajte u našem web shop-u
  A content display module, that supports several layout modes, such as Tabs. Više
 • Kristal mjeseca

  Kristal mjeseca

  RUŽIČASTI KVARC - Kamen ljubavi
  Legenda kaže da je grčki bog Eros osjetio sažaljenje za ljude kada je vidio da zbog ljutnje koju nose u sebi osjećaju bol i usamljenost. Tada je stvorio ružičasti kvarc u nadi da bi njegova lijepa boja i nježna energija mogla probuditi ljubav i radost među ljudima.

  A content display module, that supports several layout modes, such as Tabs. Više
 • Palo Santo

  Palo Santo

  Sveto drvo
  Palo Santo je mistično drvo koje raste na obali Južne Amerike, a srodno je tamjanu, smirni i kopalu. Miris mu ima slatke note bora, mente i limuna

  Palo Santo uklanja ustajalu, negativnu energiju, pročišćava prostor te podiže vibraciju.
  Više
 • 1
 • 2
 • 3

Barbara Ann Brennan: Svjetlost se rađa - put ka samoiscjeljenju

Barbara Ann Brennan je iscjeliteljica, psihoterapeutica i znanstvenica koja je više od dvadeset godina posvetila ispitivanju i istraživanju ljudskog energetskog polja. Nakon magisterija iz atmosferske tizike na Wisconsinskom sveučilištu radila je kao znanstveni istraživač u Goddard Space Flight centru NASA-e (Goddardovom centru za svemirske letove). Bioenergetsku i core terapiju učila je na Institutu za psihofizičku sintezu, te u Zajednici cjelovite ličnosti u Washingtonu D. C. bila je u klasi prvih diplomanata Instituta za novo doba dr. Johna Pierrakosa, sada poznatog kao Institut za core energetiku iz New Yorka.
Njezina prva knjiga Iscjeliteljske ruke priznata je kao jedan od najznačajnijih tekstova o alternativnom liječenju našega vremena. Ona je utemeljiteljica i ravnateljica Iscjeliteljske škole Barbare Brennan iz East Hamptona, Long Island, gdje je razvila četverogodišnji priznati program iscjeljivačke znanosti. Njezine radionice, predavanja i demonstracije odveli su je širom Sjeverne Amerike i Europe.

Opširnije...

Osho: Knjiga o egu

Oshovo učenje prkosi kategorizaciji, pokrivajući sve, od osobne potrage za smislom do gorućih socijalnih i političkih tema s kojima se društvo danas suočava. Njegove knjige nisu napisane, nego su transkripcije audio i video zapisa njegovih nepripremljenih govora koje je držao međunarodnoj publici u razdoblju od 35 godina. U londonskom Sunday Timesu Osho je opisan kao "jedan od 1000 tvoraca 20. stoljeća", a američki pisac Tom Robbins ga je opisao kao "najopasnijeg čovjeka nakon Isusa Krista".

Govoreći o svom radu Osho je rekao da on pomaže stvoriti uvjete za rađanje nove vrste ljudskog bića. Često je opisivao to novo ljudsko biće kao "Zorba Buddha" ? sposobnog da uživa i u zemaljskim zadovoljstvima poput Grka Zorbe i u tihom spokojstvu Gautama Buddhe.

Vizija koja se poput niti provlači kroz sve aspekte Oshovog rada je obuhvatiti bezvremenu mudrost istoka zajedno s najvišim potencijalima zapadne znanosti i tehnologije. Osho je također poznat po svom revolucionarnom doprinosu znanosti o unutarnjoj transformaciji, s pristupom meditaciji koji priznaje i pospješuje mir suvremenog života. Njegove jedinstvene "aktivne meditacije" oblikovane su tako da prvo otpuste nagomilani stres tijela i uma, tako da je lakše doživjeti bez-misaono i opušteno stanje meditacije.

Opširnije...

U.Strunz: Forever Young – program uspjeha

Ovo je knjiga koja će promijeniti vaš život! Stručno je napisana, ali na vrlo jednostavan i razumljiv način objašnjava što je dobro, a što loše za održavanje fizičke i mentalne kondicije. Dr. med. Strunz uspješnim programom treninga dovodi naše tjelesne funkcije do maksimuma, uči nas kojom ćemo hranom opskrbiti svoje tijelo supergorivom, a mentalnim tehnikama preobražava nas u osobu koja zrači mirom i zadovoljstvom. Kako se to radi, pročitajte u ovoj genijalnoj knjizi i upoznajte tajnu vječne mladosti.
Knjiga koju bi trebao pročitati i primjenjivati svaki čovjek, neprocjenjivo korisna!!!

Opširnije...

Knjige za samorazvoj

Danas je pokraj obilja mogućnosti u ljudima veća praznina no ikada. Vlada glad za novim, brzim sadržajima ne bi li se ispunili, ali praznina je sve veća i veća.

Mnogi imaju stav da je čitanje pasivna stvar, da se danas za čitanje nema vemena. Da, za čitanje se čovjek treba zaustaviti, umiriti svoj um da bi do njega uopće doprla poruka, da bi shvatio što čita.

To beskrajno preispitivanje duše i strast potrage je ono što nas uzdiže iznad životinja koje nestaju bez traga.

Najsveobuhvatnije znanje, najbolje savjete i odgovore za sve životne situacije naći ćete upravo u knjigama.

U redu, ponekad poneki prijatelj u trenutku inspiracije upotrijebi pravu riječ na pravom mjestu, ali većinom je to prijatelj koji nešto i čita, pa zašto se onda ne biste vi konzultirali sa svojim uistinu najpametnijim prijateljem - knjigom?

Osim što je najpametniji, on je uvijek dostupan, uvijek ima vremena za vas i strpljenja da vam uputi potpune i prave odgovore.

Kako itko može zamisliti rad na sebi, istinski razvoj i napredak bez čitanja?

Trebamo hraniti svoj um uzvišenim mislima, jer se nikada nećemo moći uzdići više no što se uspinju naše misli.

Jedna zamisao pročitana u jednoj knjizi može promijeniti naš život. Nevolja je u tome što ne znamo koja knjiga sadrži onu zamisao koja će nas probuditi!

Naša je dužnost tragati za tom knjigom, a kada je pronađemo, moramo smoći hrabrosti da tu zamisao ostvarimo u vlastitom životu.


Budite aktivni u životu i živite potpuno u sadašnjem trenutku.

 

Knjige za samorazvoj možete kupiti u našem WebShop-u    Kliknite link

 

 

 

 

 

 

 

Full Review William Hill www.wbetting.co.uk