Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnost web trgovine. Nastavkom pregleda naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja kliknite na gumb "Slažem se".

 • Nebeski dar - wellness shop

  Nebeski dar - wellness shop

  U našoj ponudi naći ćete zanimljive wellness proizvode: prirodne kristale i nakit od prirodnih kristala, mirisne štapiće i čunjiće, najkvalitetniji tamjan, knjige za samorazvoj i još puno toga.
  Cijelu ponudu pogledajte u našem web shop-u
  A content display module, that supports several layout modes, such as Tabs. Više
 • Kristal mjeseca

  Kristal mjeseca

  RUŽIČASTI KVARC - Kamen ljubavi
  Legenda kaže da je grčki bog Eros osjetio sažaljenje za ljude kada je vidio da zbog ljutnje koju nose u sebi osjećaju bol i usamljenost. Tada je stvorio ružičasti kvarc u nadi da bi njegova lijepa boja i nježna energija mogla probuditi ljubav i radost među ljudima.

  A content display module, that supports several layout modes, such as Tabs. Više
 • Palo Santo

  Palo Santo

  Sveto drvo
  Palo Santo je mistično drvo koje raste na obali Južne Amerike, a srodno je tamjanu, smirni i kopalu. Miris mu ima slatke note bora, mente i limuna

  Palo Santo uklanja ustajalu, negativnu energiju, pročišćava prostor te podiže vibraciju.
  Više
 • 1
 • 2
 • 3

Uvjeti kupnje i korištenja

Uvjeti kupnje sastavni su dio Ugovora o kupoprodaji između tvrtke Nebeski dar d.o.o. i kupca.

OSNOVNI PODACI

U smislu ovih uvjeta kupnje, kupac je fizička ili pravna osoba koja naručuje ili plaća uslugu dostave proizvoda posredstvom web stranice nebeski-dar.hr  (u daljnjem tekstu: web shop, Nebeski Dar ili prodavatelj).

Ukoliko su u podacima o kupcu upisani podaci o pravnoj osobi, tada se kupcem smatra pravna osoba, a fizička osoba čiji su podaci uneseni smatra se ovlaštenom osobom kupca.

Kupcem se smatra svaka osoba koja naruči barem jedan proizvod, popuni tražene podatke i plati naručeni proizvod. Primatelj se smatra osoba kojoj se proizvod isporučuje, a različita je od osobe kupca.


PRODAVATELJ/ POSREDNIK U TRGOVINI/ IZVRŠITELJ USLUGA

Prodavatelj/posrednik u trgovini i izvršitelj usluga je: Nebeski dar d.o.o., sa sjedištem Trg L. Matačića 3, 10360 Sesvete, OIB: 01802923127 (u daljnjem tekstu Prodavatelj).
Tvrtka je upisana u sudski registar Trgovačkog suda u Zagrebu pod brojem Tt-06/8415-4. Temeljni kapital u iznosu od 20.000,00 kn uplaćen  je u cijelosti. Odgovorna osoba: A. Božanović. TR: HR0224840081103779900 kod Raiffeisen bank Austria d.d. Zagreb

POSLOVNA SPOSOBNOST

Prihvaćanjem Uvjeta prodaje Kupac izjavljuje da su svi podaci koje je dao o sebi istiniti i potpuni, da je poslovno sposoban te da ne postoje nikakve poznate mu zapreke naručivanju i kupnji proizvoda od Prodavatelja, tj. za kupnju putem WebShop-a. 

ELEKTRONSKA KOMUNIKACIJA

Posjećivanjem i korištenjem WebShop-a Nebeski Dar prihvaćate komunikaciju elektronskim putem. Time prihvaćate da svi sporazumi, obavijesti, priopćenja i ostali sadržaji koji su vam dostavljeni elektronskim putem zadovoljavaju pravne okvire kao da su ostvareni u pisanom obliku.

Ukoliko posjetitelj ili korisnik nema e-mail adresu ili unese netočnu ili zbog tehničkih razloga ne može primati e-mail prodavatelj nije dužan na drugi način pokušati obavijestiti korisnika o samoj narudžbi kao niti o eventualnim drugim detaljima vezanim uz narudžbu, dostavu, plaćanje, povrat sredstava, reklamaciju i slično.

CIJENE

Sve cijene prikazane u WebShop-u izražene su u hrvatskim kunama za krajnjeg kupca, s uključenim pdv-om. Izražene cijene su cijene bez troškova dostave, koji se izračunavaju pri završetku kupnje.

NARUDŽBA I TRENUTAK SKLAPANJA UGOVORA

Proizvodi se naručuju odabirom, korištenjem menija i popunjavanjem elektronskog formulara. Kupac može naručiti i kupiti proizvod samo kao neregistrirani korisnik. Proizvod se smatra naručenim kada kupac prođe cijeli postupak narudžbe ili preda telefonsku narudžbu.

Plaćanje naručenih proizvoda moguće je obaviti na slijedeće načine:

 • Uplata na račun – internat bankarsvo (e-banking) ili opća uplatnica (u banci, pošti, fini)
 • Pouzećem – gotovinom pri preuzimanju pošiljke

Narudžba se smatra zaprimljenom u trenutku kada www.nebeski-dar.hr elektroničkim putem zaprimi narudžbu.

U trenutku kada je narudžba zaprimljena, prodavatelj će automatskim elektronskim putem u obliku e-mail-a obavijestiti kupca o tome da je narudžba zaprimljena odnosno da je proizvod naručen.

U slučaju plaćanja e-bankingom i općom uplatnicom, ugovor se smatra sklopljenim u trenutku kada prodavatelj zaprimi potvrdu da je iznos narudžbe uplaćen.

Ukoliko je proizvod naručen, a kao način plaćanja je odabrana uplata na račun, prodavatelj se obvezuje rezervirati proizvod na skladištu u trajanju od 3 dana. Nakon isteka 3 dana od primitka narudžbe, prodavatelj ne jamči za raspoloživost proizvoda.


ISPORUKA HRVATSKOM POŠTOM I TROŠKOVI

Naručene artikle šaljemo Hrvatskom poštom kao preporučene pošiljke ili pakete u roku od 3 radna dana od dana primitka narudžbe odnosno uplate.

Troškove slanja snosi kupac.

Hrvatska pošta NE NUDI uslugu zvanja primatelja prije dostave odnosno telefonsku najavu dostave.
Zadržavamo pravo da ne pošaljemo narudžbe s neispravnim/nepotpunim kontakt-podacima, kao i narudžbe s e-mailom/telefonom na koji nitko ne odgovara.

Rokovi slanja

Gotovo sve narudžbe zaprimljene radnim danom do 16 sati obrađujemo isti dan i u većini slučajeva pošiljka se isti dan predaje u poštu. Narudžbe nakon 16 sati radnim danom (osim četvrtkom) predajemo sljedećega dana, dok se narudžbe od četvrtka nakon 16 sati predaju ponedjeljkom. Ponedjeljkom obrađujemo i narudžbe pristigle tijekom subote i nedjelje.

Nakon što pošiljku predamo u poštu, nismo u mogućnosti utjecati na daljnju brzinu dostave. Uobičajeni rok isporuke od trenutka predaje paketa pošti je u roku od tri radna dana (D+3), s time da se u pravilu 90 posto paketa dostavi već sljedećeg dana..

Dostava se ne vrši subotom i nedjeljom i praznicima!

PRIJENOS VLASNIŠTVA  I OBVEZE KUPCA

Prijenos vlasništva nad naručenom robom nastaje u trenutku predaje pošiljke Hrvatskoj pošti.

Nebeski Dar nije odgovoran u slučaju da niste unijeli adresu dostave ispravno, te iz tog razloga paket nije došao na odredište. Nebeski Dar nije odgovoran ukoliko niste dobili obavijest o promjeni statusa narudžbe/slanju pošiljke zbog postavki Vašeg e-mail servisa.

U slučaju da niste prisutni na adresi dostave, Vaša je odgovornost preuzeti paket u poslovnici pošte u vremenskom razdoblju koje određuje pošta.

Ukoliko Vam paket ne stigne u roku od 3 radna dana od primitka obavijesti da je pošiljka otpremljena Vaša je dužnost da kontaktirate poštu i provjerite, prema broju pošiljke koji ste dobili u obavijesti o slanju pošiljke, gdje je pošiljka.

U slučaju da kupac naruči robu, a ne preuzme pošiljku ili je odbije primiti, te ponovno naruči robu putem WebShop-a Nebeski Dar, prodavatelj zadržava pravo odbijanja daljnjeg procesuiranja narudžbe kao i pravo naplate dostavnih troškova od prethodnog slanja nepreuzete robe.

Kupac je dužan prilikom preuzimanja pošiljke provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati u pošti, odnosno tražiti izradu zapisnika o oštećenju. U prisustvu poštanskih djelatnika otvara se pošiljka radi utvrđivanja eventualnog oštećenja sadržaja pošiljke. Ukoliko sadržaj pošiljke nije oštećen, Kupac je dužan preuzeti pošiljku. Ukoliko je sadržaj pošiljke oštećen, Kupac ima pravo odbiti preuzeti pošiljku. U tom slučaju izrađuje se zapisnik o oštećenju, pošiljka se vraća prodavatelju, a kupcu će biti poslana nova pošiljka.

Napominjemo da su naručeni proizvodi pakirani na način da se uobičajenom manipulacijom u transportu/dostavi ne oštete.

PRAVO NA RASKID UGOVORA

U skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača, čl.72., st.1, kupac ima pravo na jednostrani raskid ugovora, ne navodeći razloge za to, u roku od 14 dana od dana primitka naručenih proizvoda.

Kako bi ostvario pravo na raskid ugovora, kupac je dužan o svojoj namjeri pismeno obavijestiti prodavatelja.

Ugovor možete jednostrano raskinuti koristeći obrazac za raskid ugovora ili putem bilo koje druge nedvosmislene izjave u kojoj izražavate svoju volju da raskinete ugovor na trajnom mediju.

Ukoliko su proizvodi isporučeni kupcu, kupac je dužan vratiti naručene proizvode o svom trošku najkasnije u roku od 14 dana od dana kada je Kupac uputio svoju odluku o jednostranom raskidu ugovora.. Kupac je odgovoran za svako umanjenje vrijednosti robe, te vraćeni proizvodi moraju biti neoštećeni, nekorišteni i u originalnoj ambalaži. Kupac isto tako snosi trošak svakog umanjenja vrijednosti robe.

U slučaju jednostranog raskida ugovora od strane kupca, prodavatelj je dužan izvršiti povrat uplaćenoga novca, u roku 14 dana od dana primitka vraćenih proizvoda, umanjenog za troškove dostave.

Ako je dostava proizvoda izvršena prije zaprimanja obavijesti o raskidu ugovora, kupac može raskinuti ugovor uz plaćanje usluge dostave u iznosu stvarnih troškova dostave.

Odmah po zaprimanju obavijesti o raskidu ugovora, prodavatelj će kupca e-mail-om obavijestiti da je dostava već izvršena i da je obvezan podmiriti ugovorne troškove odlazne i povratne dostave.

Dostava se smatra izvršenom u trenutku kada je prodavatelj predao proizvod Hr. pošti.

REKLAMACIJE I POVRATI

Reklamacije proizvoda priznaju se u roku 8 dana od kupnje i samo uz predočeni račun kao jedini dokaz kupnje.

Kupac ima pravo na opravdani prigovor i na povrat robe u sljedećim slučajevima:

 • Isporuka robe koja nije naručena
 • Isporuka robe koja ima grešku ili oštećenja koja nisu nastala u transportu

U slučaju zahtjeva za povratom robe iz opravdanih razloga, kupac je dužan uputiti pisani prigovor Prodavatelju i to e-mailom na nebeski_dar[at]yahoo.com, ili telefonski na broj 01/2001822  ili pismeno na adresu: Nebeski Dar d.o.o., Kašinska 9, 10360 Sesvete.

Radi što bržeg utvrđivanja konkretne narudžbe na koju kupac ima prigovor, u prigovoru se mole kupci da navedu broj narudžbe i broj računa. Nebeski Dar potvrditi će primitak prigovora pisanim putem bez odgađanja a odgovor po čl.10.st.5. Zakona o zaštiti potrošača mora stići u roku od 15 (petnaest) dana od dana zaprimljenog prigovora.

U slučaju opravdanog prigovora, kupac ima pravo na raskid ugovora uz povrat uplaćenog iznosa ili zamjenu za ispravni, neoštećeni i valjani proizvod. 

Troškove zamjene pogrešno isporučenih proizvoda snosi prodavatelj, a troškove zamjene oštećenih proizvoda snosi kupac. Pogrešno isporučeni vraćeni proizvodi moraju biti neoštećeni i nekorišteni, a kupac je dužan priložiti račun. Bez računa nije moguće uvažiti reklamaciju.

PISANI PRIGOVOR POTROŠAČA

U slučaju da ste iz bilo kojeg razloga nezadovoljni možete uputiti prigovor tvrtki Nebeski Dar d.o.o. Nebeski Dar vam omogućuje podnošenje pisanog prigovora putem pošte na adresu Nebeski Dar d.o.o., Kašinska 9, 10360 Sesvete ili putem e-maila nebeski_dar[at]yahoo.com.

Nebeski Dar će vam potvrditi primitak prigovora pisanim putem bez odgađanja, a odgovor vam po Zakonu mora stići u roku od 15 (petnaest) dana od dana zaprimljenog prigovora.

Posebnom regulativom Europske unije, od 15. 2. 2016. diljem cijele EU sporove vezane uz online kupnju biti će moguće riješiti putem ODR platforme kojoj možete pristupiti ovdje.


PODACI O PROIZVODIMA

Fotografije proizvoda su ilustrativne prirode te ne moraju uvijek i u svim detaljima odgovarati proizvodima koji su predmet narudžbe. Prodavatelj posebno ističe da vizualni identitet proizvoda prikazan na fotografiji ne mora odgovarati izgledu proizvoda u stvarnosti, pogotovo obzirom na postavke monitora na računalu kupca, razlike u percepciji boja kako ih kupac vidi na zaslonu i sl.

U slučaju gore navedenog nesklada između proizvoda prikazanog na fotografiji i isporučenog proizvoda ne radi se o nedostatku proizvoda.

Podaci o proizvodima (opis proizvoda, cijena i dr.) prikazani na web shop-u prodavatelja podložni su bugovima, nepravilnostima u radu aplikacije, drugim tehničkim nepravilnostima, tipografskim pogreškama i sl. U slučaju očitih pogrešaka ili neispravnosti u pogledu podataka o proizvodima prikazanih na web shop-u prodavatelj zadržava pravo jednostrano raskinuti ugovor. 

NEDOSTACI NA PROIZVODIMA

Nebeski Dar u ponudi ima prirodne kristale i garantira njihovu autentičnost. Većina prirodnih kristala ima pukotine, rupice, neravnine i razna zamućenja i to je sve normalan, ispravan izgled tog prirodnog proizvoda koji se ne smatra oštećenjima.

Stoga Nebeski Dar ne odgovara kupcu odnosno primatelju za takav prirodan izgled kristala.

Mnogi prirodni kristali i nakit od prirodnih kristala mogu se razbiti i ne dajemo garanciju takve vrste.

Nebeski Dar ne odgovara kupcu odnosno primatelju ukoliko mu pukne privjesak, ogrlica ili na narukvici elastična gumica.


PRIVATNOST PODATAKA

U ime WebShopa Nebeski Dar obvezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima te informiramo kupce o načinu njihova korištenja. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici WebShopa Nebeski Dar odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Cookie Policy

Kako bi ova web stranica radila pravilno, kako bismo bili u stanju vršiti daljnja unaprjeđenja stranice, u svrhu poboljšavanja vašega iskustva pregledavanja, ova stranica mora na vaše računalo spremiti malenu količinu informacija (Cookies). Preko 90 % svih web stranica koristi ovu praksu no prema regulacijama Europske unije od 25.03.2011. obvezni smo prije spremanja Cookie-a zatražiti vaš pristanak. Korištenjem web stranice pristajete na uporabu Cookie-a. Blokiranjem cookie i dalje možete pregledavati stranicu, no neke njezine mogućnosti Vam neće biti dostupne. 

Što je kolačić?

Kolačić je informacija spremljena na Vaše računalo od strane web stranice koju posjetite. Kolačići obično spremaju Vaše postavke, postavke za web stranicu, kao što su preferirani jezik ili adresa. Kasnije, kada opet otvorite istu web stranicu internet preglednik šalje natrag kolačiće koji pripadaju toj stranici. Ovo omogućava stranici da prikaže informacije prilagođene Vašim potrebama.

Kolačići mogu spremati širok pojas informacija uključujući osobne informacije (kao što je Vaše ime ili e-mail adresa). Ipak, ova informacija može biti spremljena jedino ako Vi to omogućite - web stranice ne mogu dobiti pristup informacijama koji im Vi niste dali i ne mogu pristupiti drugim datotekama na Vašem računalu. Zadane aktivnosti spremanja i slanja kolačića Vama nisu vidljive. Ipak, možete promjeniti Vaše postavke internet preglednika da možete sami birati hoćete li zahtjeve za spremanje kolačića odobriti ili odbiti, pobrišete spremljene kolačiće automatski pri zatvaranju internet preglednika i slično.

Kako onemogućiti kolačiće?

Isključivanjem kolačića odlučujete da li hoćete dopustiti pohranjivanje kolačića na vašem računalu. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Ako onemogućite kolačiće, nećete moći koristiti neke od funkcionalnosti na web stranicama.

Što su privremeni kolačići?

Privremeni kolačići ili kolačići sesije uklanjaju se s računala po zatvaranju internet preglednika. Pomoću njih web-mjesta pohranjuju privremene podatke, poput stavki u košarici za kupnju.

Što su stalni kolačići?

Stalni ili spremljeni kolačići ostaju na računalu nakon zatvaranja programa internet preglednika. Pomoću njih web-mjesta pohranjuju podatke, kao što su ime za prijavu i lozinka, tako da se ne morate prijavljivati prilikom svakog posjeta određenom mjestu. Stalni kolačići ostat će na računalu danima, mjesecima, čak i godinama.

Što su kolačići od prve strane?

Kolačići od prve strane dolaze s web-mjesta koje gledate, a mogu biti stalni ili privremeni. Pomoću tih kolačića web-mjesta mogu pohraniti podatke koje će ponovo koristiti prilikom sljedećeg posjeta tom web-mjestu.

Što su kolačići treće strane?

Kolačići treće strane dolaze s reklama drugih web-mjesta (kao što su skočne ili druge reklame) koje se nalaze na web-mjestu koje gledate. Pomoću tih kolačića web-mjesta mogu pratiti korištenje Interneta u marketinške svrhe.

Da li Nebeski Dar koristi kolačiće?

Da, s primarnim ciljem kako bi naše web stranice vama omogućile bolje korisničko iskustvo. 

 

IZJAVA O ODGOVORNOSTI

Informacije o kristalima i drugim proizvodima ovdje se nalaze isključivo iz informativnih i edukativnih razloga. Ove informacije NISU medicinski savjeti i ne predstavljaju zamjenu za konvencionalno liječenje.

Ne preuzimamo nikakvu odgovornost o tome na koji ćete način vi koristiti informacije o proizvodima. Opisi proizvoda nisu medicinski savjeti kao ni savjeti za postavljanje dijagnoze ili terapije vaših problema. Publikacije i sadržaj koji se nalazi na Stranicama ili bilo koji njihov dio ne može se smatrati dovoljnim temeljem za donošenje medicinskih, osobnih, financijskih ili poslovnih odluka.

Korisnici preuzimaju odgovornost za svaku štetu koja je posljedica njihovih aktivnosti koje nisu u skladu s prethodno navedenim, kao i za drugu vrstu štete koja bi iz toga mogla proizaći.

 

ZAVRŠNE ODREDBE

Prihvaćanjem ovih uvjeta kupnje kupac pristaje na odredbe ovih uvjeta, a potvrdom narudžbe Kupac potvrđuje da je pročitao Uvjete kupnje, da se s njima slaže te da oni čine sastavni dio Ugovora o kupnji.

 

Pretraži trgovinu

Slikovna tražilica kristala

WebShop - izdvojeno

Košarica

 x 

Košarica je prazna

Full Review William Hill www.wbetting.co.uk