Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnost web trgovine. Nastavkom pregleda naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja kliknite na gumb "Slažem se".

 • Nebeski dar - wellness shop

  Nebeski dar - wellness shop

  U našoj ponudi naći ćete zanimljive wellness proizvode: prirodne kristale i nakit od prirodnih kristala, mirisne štapiće i čunjiće, najkvalitetniji tamjan, knjige za samorazvoj i još puno toga.
  Cijelu ponudu pogledajte u našem web shop-u
  A content display module, that supports several layout modes, such as Tabs. Više
 • Kristal mjeseca

  Kristal mjeseca

  RUŽIČASTI KVARC - Kamen ljubavi
  Legenda kaže da je grčki bog Eros osjetio sažaljenje za ljude kada je vidio da zbog ljutnje koju nose u sebi osjećaju bol i usamljenost. Tada je stvorio ružičasti kvarc u nadi da bi njegova lijepa boja i nježna energija mogla probuditi ljubav i radost među ljudima.

  A content display module, that supports several layout modes, such as Tabs. Više
 • Palo Santo

  Palo Santo

  Sveto drvo
  Palo Santo je mistično drvo koje raste na obali Južne Amerike, a srodno je tamjanu, smirni i kopalu. Miris mu ima slatke note bora, mente i limuna

  Palo Santo uklanja ustajalu, negativnu energiju, pročišćava prostor te podiže vibraciju.
  Više
 • 1
 • 2
 • 3

Nebeski Dar - wellness shop


Nebeski Dar je mala obiteljska tvrtka nastala iz naše potrebe za promjenom i razvojem.
Ideja se rodila iz dugogodišnjeg zanimanja za moćne skrivene potencijale u svakome od nas, te iz velike ljubavi, divljenja i poštovanja prema prirodi.

U našoj ponudi naći ćete zanimljive wellness proizvode: prirodne kristale i nakit od prirodnih kristala, mirisne štapiće i čunjiće, najkvalitetniji prirodni tamjan, knjige za samorazvoj...

Želimo vam približiti moć i oduševljavajuću kreaciju prirode kroz drago i poludrago kamenje, popularno zvano „kristali“, kao i njihov fantastični pozitivni utjecaj na našu energiju.
U svijetu su kristali i nakit od kristala prepoznati kao neizostavan wellness proizvod čudesnog antistresnog djelovanja koji nas štiti i napaja potrebnom organskom energijom pomažući nam da vratimo naše prirodno zdravo stanje.

Želimo podijeliti s vama oduševljenje korištenja tradicionalnih prirodnih mirisa napravljenih s posebnim umijećem i ljubavlju. Nezamjenjivi su u osvježavanju i pročišćavanju prostora, bez sintetičkih sastojaka, samo prirodno, kao nekada.

Želimo da vam otkrivanje novih znanja, tehnika i vještina postane izazov i užitak, da čitate, razmišljate i primjenjujete ono što je dobro. Buđenje i razvoj svijesti dovodi nas u potpuni sklad s prirodom i donosi nam poštovanje prema svim oblicima života i energije. Kada smo svjesni u nama je nepresušni izvor radosti i prirodno smo pozitivni.

Možda ćete reći da smo sanjari, ali kako je rekao Lennon: „I m not the only one...“ i vjerujemo da ćete nam se pridružiti u stvaranju prirodnijeg svijeta, okruženja i života kakvog svi zavrijeđujemo.

Mijenjajući sebe, mijenjamo svijet oko sebe.

 

 

 

Kakav je to čovjek koji ovaj svijet ne čini boljim?

Pretraži trgovinu

WebShop - izdvojeno

Košarica

 x 

Košarica je prazna

Full Review William Hill www.wbetting.co.uk