Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnost web trgovine. Nastavkom pregleda naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja kliknite na gumb "Slažem se".

 • Nebeski dar - wellness shop

  Nebeski dar - wellness shop

  U našoj ponudi naći ćete zanimljive wellness proizvode: prirodne kristale i nakit od prirodnih kristala, mirisne štapiće i čunjiće, najkvalitetniji tamjan, knjige za samorazvoj i još puno toga.
  Cijelu ponudu pogledajte u našem web shop-u
  A content display module, that supports several layout modes, such as Tabs. Više
 • Kristal mjeseca

  Kristal mjeseca

  RUŽIČASTI KVARC - Kamen ljubavi
  Legenda kaže da je grčki bog Eros osjetio sažaljenje za ljude kada je vidio da zbog ljutnje koju nose u sebi osjećaju bol i usamljenost. Tada je stvorio ružičasti kvarc u nadi da bi njegova lijepa boja i nježna energija mogla probuditi ljubav i radost među ljudima.

  A content display module, that supports several layout modes, such as Tabs. Više
 • Palo Santo

  Palo Santo

  Sveto drvo
  Palo Santo je mistično drvo koje raste na obali Južne Amerike, a srodno je tamjanu, smirni i kopalu. Miris mu ima slatke note bora, mente i limuna

  Palo Santo uklanja ustajalu, negativnu energiju, pročišćava prostor te podiže vibraciju.
  Više
 • 1
 • 2
 • 3

BOCA ZA SOLARNU PROGRAMIRANU VODU

Email
1,2 litre, simboli: cvijet života, om, hvala
Kat.broj : R99
150,00 kn
IMG_0066 copy
boca plava - solarna programirana voda
Opis

Boca za plavu solarnu vodu, energiziranje vode, programiranje vode i strukturiranje vode.

Boca za 1,2 litre vode od nebojanog ekološkog stakla bez teških metala s reljefnim simbolima Om, Cvijet života i riječ "hvala" na različitim jezicima. Dolazi s transportnom vrećicom od 100% eko pamuka, plutenim antiseptičkim čepom i prozirnom naljepnicom na koju možete napisati vlastitu poruku, namjeru ili želju za dodatno osobno programiranje vode.

Bocu punimo filtriranom, izvorskom ili običnom tekućom vodom i držimo je na suncu nekoliko sati.

Cvijet života  - simbol svete geometrije, zlatni rez, zlatni omjer, savršena struktura koju nalazimo u prirodi; simbol Om - sveta vibracija Svemira; riječ "hvala" na različitim jezicima nosi energiju zahvalnosti i stvara prekrasne kristalne strukture u vodi. Vibracija ovih simbola je uzvišena i voda  postaje meka, iznimno pitka, često neopisivo čarobnog okusa.

Voda posjeduje sposobnost kopiranja i pamćenja informacija. Te informacije mogu biti razni utjecaji, vibracije, glazba, kristali, ali i napisane riječi, simboli, boje.
Zbog svoje sposobnosti kopiranja i pamćenja vibracija, frekvencija i informacija, voda se može programirati i strukturirati.

Posebno se pokazala zdrava plava solarna voda koja našem organizmu pruža moćnu energiju Sunca i fantastična svojstva iscjeljujuće, smirujuće plave boje.
Plava je  boja pete čakre, tzv. grlene čakre. Grlena čakra je put kroz koji se energija iz viših čakri može kretati do nižih i obratno. Predstavlja most između fizičkog i duhovnog svijeta, između srca i uma.
Znanstveno je dokazano da plava boja ima jak utjecaj na naš mozak, donošenje odluka i ponašanje.

Plava solarna voda pomaže očistiti duboke negativne podsvjesne programe koje stalno automatski ponavljamo. Pročišćava cijeli organizam, ispunjava mirom i pozitivnim djelovanjem na zdravlje. Ublažava razne upale, smiruje bolove, popravlja zdravlje kože i opće stanje organizma.

Pored svih fantastičnih dobrobiti za naše zdravlje od plave solarne, energizirane, programirane i strukturirane vode koju dobivamo pomoću ove prekrasne boce, ova boca ima još jedan dodatni cilj, doprinijeti smanjenju masovne upotrebe plastičnih boca, zagađenje okoline plastikom i smanjenje umiranja svih živih bića na Zemlji zbog kobnog utjecaja plastike i mikroplastike na žive organizme.

 

 

Full Review William Hill www.wbetting.co.uk