Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnost web trgovine. Nastavkom pregleda naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja kliknite na gumb "Slažem se".

 • Nebeski dar - wellness shop

  Nebeski dar - wellness shop

  U našoj ponudi naći ćete zanimljive wellness proizvode: prirodne kristale i nakit od prirodnih kristala, mirisne štapiće i čunjiće, najkvalitetniji tamjan, knjige za samorazvoj i još puno toga.
  Cijelu ponudu pogledajte u našem web shop-u
  A content display module, that supports several layout modes, such as Tabs. Više
 • Kristal mjeseca

  Kristal mjeseca

  RUŽIČASTI KVARC - Kamen ljubavi
  Legenda kaže da je grčki bog Eros osjetio sažaljenje za ljude kada je vidio da zbog ljutnje koju nose u sebi osjećaju bol i usamljenost. Tada je stvorio ružičasti kvarc u nadi da bi njegova lijepa boja i nježna energija mogla probuditi ljubav i radost među ljudima.

  A content display module, that supports several layout modes, such as Tabs. Više
 • Palo Santo

  Palo Santo

  Sveto drvo
  Palo Santo je mistično drvo koje raste na obali Južne Amerike, a srodno je tamjanu, smirni i kopalu. Miris mu ima slatke note bora, mente i limuna

  Palo Santo uklanja ustajalu, negativnu energiju, pročišćava prostor te podiže vibraciju.
  Više
 • 1
 • 2
 • 3

OCEAN JASPIS XL

Email
ocean jasper, ocean jaspisocean jasper, ocean jaspis
cca.13cm,1,2Kg
Kat.broj : Kr597
184,35 €
ocean jasper, ocean jaspis
ocean jasper, ocean jaspis
ocean jasper, ocean jaspis
Opis

Težina: 1252g

Dimenzije: cca. 12,7 x 8,8 cm

Lokacija: Madagaskar

Opis: Veliko ručno polirano jaje ocean jespisa lijepo izraženog orbikularnog uzorka

Djelovanje: Ocean Jaspis djeluje na srčanu čakru, donosi mir, cjelovitost i potiče ljubav prema sebi i drugima. Ljekovit za emocije, pomaže nam prihvatiti odgovornost i pojačava strpljenje. Uz njega shvaćamo da smo svi međusobno povezani i da je priroda ciklična struktura.
Potiče brzo razmišljanje i organizacijske sposobnosti. Stimulira maštu i transformaciju ideje u akciju.
Djeluje na prehrambenu stabilizaciju unutar tijela i poboljšava probavu. Produžava seksualni užitak.
Poznat je kao veliki njegovatelj i pomaže nam u stresnim vremenima. Daje odlučnost, hrabrost i podršku tijekom nužnog sukoba. Ovo je jak zaštitinički kamen, a zbog svog djelovanja na dva najvažnija područja, detoksikaciju organizma i regeneraciju stanica, on je iscjeljujući kristal broj jedan!

Primjena ocean jaspisa: čirevi, noćne more, alergije, upale grla, očne bolesti općenito, trbobolja, konjuktivitis, problemi s mjehurom, plikovi, bronhitis, celulit, crijevni problemi, dijabetes, detoksikacija, upale, prehlade, iscrpljenost, spuštanje visoke temperature, plodnost, umorna stopala, mokraćni mjehur, gripa, glaukom, bolno grlo, visoka temperatura, kašalj, jačanje imuniteta, rak, jačanje jetre, migrene, sinusitis, dermatitis, jačanje bubrega, gljivične infekcije, povećana prostata, regeneracija, problemi štitnjače, problemi sa snom, hrkanje, mučnina, problemi rasta, menopauza, osjetljivost na promjene vremena, ciste

VIŠE O JASPISU

Full Review William Hill www.wbetting.co.uk