Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnost web trgovine. Nastavkom pregleda naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja kliknite na gumb "Slažem se".

 • Nebeski dar - wellness shop

  Nebeski dar - wellness shop

  U našoj ponudi naći ćete zanimljive wellness proizvode: prirodne kristale i nakit od prirodnih kristala, mirisne štapiće i čunjiće, najkvalitetniji tamjan, knjige za samorazvoj i još puno toga.
  Cijelu ponudu pogledajte u našem web shop-u
  A content display module, that supports several layout modes, such as Tabs. Više
 • Kristal mjeseca

  Kristal mjeseca

  RUŽIČASTI KVARC - Kamen ljubavi
  Legenda kaže da je grčki bog Eros osjetio sažaljenje za ljude kada je vidio da zbog ljutnje koju nose u sebi osjećaju bol i usamljenost. Tada je stvorio ružičasti kvarc u nadi da bi njegova lijepa boja i nježna energija mogla probuditi ljubav i radost među ljudima.

  A content display module, that supports several layout modes, such as Tabs. Više
 • Palo Santo

  Palo Santo

  Sveto drvo
  Palo Santo je mistično drvo koje raste na obali Južne Amerike, a srodno je tamjanu, smirni i kopalu. Miris mu ima slatke note bora, mente i limuna

  Palo Santo uklanja ustajalu, negativnu energiju, pročišćava prostor te podiže vibraciju.
  Više
 • 1
 • 2
 • 3

Japanski mirisni štapići

Morning Star mirisni štapići su brend japanske tvrtke Nippon Kodo i to su najprodavaniji štapići za svakodnevnu upotrebu. Morninig Star štapići osmišljeni su 1960-tih u Japanu. Omiljeni su već više od 40 godina i to ne samo u Japanu, već širom svijeta.

Snažni mirisi u ovoj kolekciji mješavina su kvalitetnih sastojaka kao što su čiste cvjetne esencije i aromatično drvo, a to je ove štapiće učinilo omiljenim i pouzdanim svjetskim brendom. Morning Star štapići idealni su kada želite stvoriti opuštajuću atmosferu za meditaciju, molitvu, jogu, čitanje, slušanje glazbe ili za razne opuštajuće tretmane, poput masaže. Morning Star štapići nemaju jezgru od bambusa tako da kada štapić gori nema mirisa drveta, već možete uživati u čistom mirisu.

Japanske tvrtke za proizvodnju mirisnih štapića su tvrtke jako duge tradicije. Nippon Kodo osnovan je prije više od četiri stoljeća, a počeli su proizvodnju visoko kvalitetnih mirisnih štapića za japanskog cara.
Baieido tvrtka ima tradiciju proizvodnje dugu više od tristo godina i danas su priznati kao proizvođač mirisnih štapića vrhunske kvalitete i mirisa.

Japanske mirisne štapiće tvrtke Nippon Kodo i Baieido možete kupiti u našem WebShop-u   Kliknite link

 

 

 

 

 

 

Kakav je to čovjek koji ovaj svijet ne čini boljim?

Pretraži trgovinu

Slikovna tražilica kristala

WebShop - izdvojeno

Košarica

 x 

Košarica je prazna

Full Review William Hill www.wbetting.co.uk