Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnost web trgovine. Nastavkom pregleda naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja kliknite na gumb "Slažem se".

 • Nebeski dar - wellness shop

  Nebeski dar - wellness shop

  U našoj ponudi naći ćete zanimljive wellness proizvode: prirodne kristale i nakit od prirodnih kristala, mirisne štapiće i čunjiće, najkvalitetniji tamjan, knjige za samorazvoj i još puno toga.
  Cijelu ponudu pogledajte u našem web shop-u
  A content display module, that supports several layout modes, such as Tabs. Više
 • Kristal mjeseca

  Kristal mjeseca

  RUŽIČASTI KVARC - Kamen ljubavi
  Legenda kaže da je grčki bog Eros osjetio sažaljenje za ljude kada je vidio da zbog ljutnje koju nose u sebi osjećaju bol i usamljenost. Tada je stvorio ružičasti kvarc u nadi da bi njegova lijepa boja i nježna energija mogla probuditi ljubav i radost među ljudima.

  A content display module, that supports several layout modes, such as Tabs. Više
 • Palo Santo

  Palo Santo

  Sveto drvo
  Palo Santo je mistično drvo koje raste na obali Južne Amerike, a srodno je tamjanu, smirni i kopalu. Miris mu ima slatke note bora, mente i limuna

  Palo Santo uklanja ustajalu, negativnu energiju, pročišćava prostor te podiže vibraciju.
  Više
 • 1
 • 2
 • 3

Dorje - vajra

Vajra je sanskrtska riječ (u tibetanskom jeziku:  dorje) koja znači munja i dijamant, a simbolizira neuništivost, iskru života i nepobjedivu duhovnu moć.

Vajra (dorje) sastoji se od središnjeg zrna (bindu) klice duha, osi i srca univerzuma, i od simetričnih cvjetova lotosa iz kojih izbijaju dvije skupine od pet plamenova koji iskazuju razmještaj pet Dhyany-Buddha, a spojit će se kao plamenovi u transcendentnoj prirodi prvobitnog Adi-Buddhe, čiji duh je dijamantna Praznina, blistava i beskonačna. Lotos izražava prirodu bića rođenog u mulju koje prolazi egzistencije ne okaljavši se, a da bi se u nirvani rascvjetalo.

Vajra (dorje) prevodi se kao dijamant, munja, žezlo ili kamen filozofa, nudi dva istovjetna dijela kao što su to dvije mandale simetrično nasuprot postavljene u odnosu na središnju klicu kako bi iskazale istovjetnost nirvane i samsare.

Vajra (dorje) simbolizira jasnoću, zračenje, oštricu prosjetljenja, sveobuhvatnu ljubav, mudrost, spoznaju, savršenu probuđenost putem Spoznaje i Ljubavi koja obuhvaća cjelokupni bitak i zahvaća sva stvorenja, podsjeća da se prosvjetljenje sastoji u spoznavanju vlastitog srca takvog kakvo ono je.

 

Dorje (vajre) možete kupiti u našem WebShop-u   Kliknite link

 

 

 

Kakav je to čovjek koji ovaj svijet ne čini boljim?

Pretraži trgovinu

Slikovna tražilica kristala

WebShop - izdvojeno

Košarica

 x 

Košarica je prazna

Full Review William Hill www.wbetting.co.uk