Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnost web trgovine. Nastavkom pregleda naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja kliknite na gumb "Slažem se".

 • Nebeski dar - wellness shop

  Nebeski dar - wellness shop

  U našoj ponudi naći ćete zanimljive wellness proizvode: prirodne kristale i nakit od prirodnih kristala, mirisne štapiće i čunjiće, najkvalitetniji tamjan, knjige za samorazvoj i još puno toga.
  Cijelu ponudu pogledajte u našem web shop-u
  A content display module, that supports several layout modes, such as Tabs. Više
 • Kristal mjeseca

  Kristal mjeseca

  RUŽIČASTI KVARC - Kamen ljubavi
  Legenda kaže da je grčki bog Eros osjetio sažaljenje za ljude kada je vidio da zbog ljutnje koju nose u sebi osjećaju bol i usamljenost. Tada je stvorio ružičasti kvarc u nadi da bi njegova lijepa boja i nježna energija mogla probuditi ljubav i radost među ljudima.

  A content display module, that supports several layout modes, such as Tabs. Više
 • Palo Santo

  Palo Santo

  Sveto drvo
  Palo Santo je mistično drvo koje raste na obali Južne Amerike, a srodno je tamjanu, smirni i kopalu. Miris mu ima slatke note bora, mente i limuna

  Palo Santo uklanja ustajalu, negativnu energiju, pročišćava prostor te podiže vibraciju.
  Više
 • 1
 • 2
 • 3

Novosti - kristali

Pozivamo Vas da nam se pridružite u otkrivanju predivnih novo pristiglih kristala iz Afrike i Brazila.  

Većinu njih smo postavili u naš WebShop gdje ih možete pogledati, a svi koji možete doći do Nebeskog Dara, pozvani ste i dobro došli da podijelimo s vama oduševljenje stvarno izuzetnih primjeraka.

Od pristiglih kristala izdvojili bismo predivne, vrlo rijetke prirodne grozdove citrina iz Konga, različitih veličina od 25 do 950 g. Vrlo lijepe slobodne forme izuzetno rijetkog eudijalita s Madagaskara, pronađeno svega tristotinjak kilograma. 

Neobrađene komade rijetkog kornetita iz Konga. Skeletal, enhidro i fantom kvarc grozdove i polirane špice. Prekrasne komade crnog turmalina i ametista iz Namibije (Brandberg).

Fanastične ručno polirane i selektirane veće oblutke za dlan: selenita, opala, sodalita, ahata, stromatolita, ametista, karneola, labradorita, dimnog kvarca, rodonita, ružičnjaka, plavog kalcita, višebojnog jaspisa, septariana, okamenjenog drva, apatita...

Iz Brazila nam je stigao i dugo očekivani super sedam u prirodnoj formi.

 

 

 

 

 

 

Kakav je to čovjek koji ovaj svijet ne čini boljim?

Pretraži trgovinu

Slikovna tražilica kristala

WebShop - izdvojeno

Košarica

 x 

Košarica je prazna

Full Review William Hill www.wbetting.co.uk