Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnost web trgovine. Nastavkom pregleda naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja kliknite na gumb "Slažem se".

 • Nebeski dar - wellness shop

  Nebeski dar - wellness shop

  U našoj ponudi naći ćete zanimljive wellness proizvode: prirodne kristale i nakit od prirodnih kristala, mirisne štapiće i čunjiće, najkvalitetniji tamjan, knjige za samorazvoj i još puno toga.
  Cijelu ponudu pogledajte u našem web shop-u
  A content display module, that supports several layout modes, such as Tabs. Više
 • Kristal mjeseca

  Kristal mjeseca

  RUŽIČASTI KVARC - Kamen ljubavi
  Legenda kaže da je grčki bog Eros osjetio sažaljenje za ljude kada je vidio da zbog ljutnje koju nose u sebi osjećaju bol i usamljenost. Tada je stvorio ružičasti kvarc u nadi da bi njegova lijepa boja i nježna energija mogla probuditi ljubav i radost među ljudima.

  A content display module, that supports several layout modes, such as Tabs. Više
 • Palo Santo

  Palo Santo

  Sveto drvo
  Palo Santo je mistično drvo koje raste na obali Južne Amerike, a srodno je tamjanu, smirni i kopalu. Miris mu ima slatke note bora, mente i limuna

  Palo Santo uklanja ustajalu, negativnu energiju, pročišćava prostor te podiže vibraciju.
  Više
 • 1
 • 2
 • 3

Egipatski visci

Egipatski visci Karnak i Izis dostupni su u WebShop-u. Kliknite LINK

Visak izis

Visak izis pronašao je 1930. god. francuski rašljar na drevnim egipatskim papirusima. Visak izis, nazvan je po egipatskoj božici Izidi, a simbolizira „križ života“. Njegov specifičan oblik sa četiri ili šest diskova naziva se „baterija“ i iznimno je visoke osjetljivosti. Također je samopročišćavajući i nije ga potrebno čistiti nakon uporabe. Velika je prednost ovog viska što u praktičnom radu izaziva minimalan gubitak energije.
Snažno emitira energiju i služi kao ljekoviti uređaj, npr. u terapiji bojama, emitira bijele zrake. Bijela boja je spoj svih boja i može emitirati bilo koju boju pomoću mentalne naredbe, tako da se može koristiti u terapiji bojama praktično za svaki problem.
Visak izis ima širok spektar primjene – ispitivanje kakvoće prehrambenih proizvoda, ljekovitog bilja, lijekova; postavljanje dijagnoze, liječenje neravnoteže; istraživanje mjesta, objekta, slike, detekcija štetnih zračenja, vode, minerala, metala, itd.
Zbog širokog spektra primjene i mnogih prednosti, visak Izis je visoko cijenjen kod iskusnih radiestezista, tako je postao omiljeni izbor i kod početnika i kod naprednih praktičara.


Visak karnak

Visak karnak je kopija viska pronađenog u egipatskom Karnaku u jednom sarkofagu u „Dolini kraljeva“.
To je visak visoke osjetljivosti i odličan je za uporabu u teleradiesteziji. Koristi se za detekciju vode, minerala i metala, u ispitivanju kakvoće prehrambenih proizvoda, u izboru lijekova i njihove količine, u detektiranju fizičkih i energetskih poremećaja, postavljanju dijagnoze, pa čak i u liječenju neravnoteže.
Posebno se pokazao uspješan rad s ovim viskom u potragama na karti – u traženju minerala, vode, osoba, itd.
Karnak svojim geometrijskim oblikom stalno emitira energiju i pročišćava samog sebe, te ga nije potrebno čistiti nakon uporabe.
Karnak izrađen od mesinga emitira sve vrste energija i kada se ne upotrebljava, trebalo bi ga čuvati rastavljenog u dva dijela, jer energiju emitira samo u svom potpunom obliku.
Visak karnak ima veliku prednost u praksi, jer korisniku uzrokuje minimalni gubitak energije, a svojom visokom točnošću postao je vrlo popularan alat.


 

 

 

Kakav je to čovjek koji ovaj svijet ne čini boljim?

Pretraži trgovinu

Slikovna tražilica kristala

WebShop - izdvojeno

Košarica

 x 

Košarica je prazna

Full Review William Hill www.wbetting.co.uk