Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnost web trgovine. Nastavkom pregleda naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja kliknite na gumb "Slažem se".

 • Nebeski dar - wellness shop

  Nebeski dar - wellness shop

  U našoj ponudi naći ćete zanimljive wellness proizvode: prirodne kristale i nakit od prirodnih kristala, mirisne štapiće i čunjiće, najkvalitetniji tamjan, knjige za samorazvoj i još puno toga.
  Cijelu ponudu pogledajte u našem web shop-u
  A content display module, that supports several layout modes, such as Tabs. Više
 • Kristal mjeseca

  Kristal mjeseca

  RUŽIČASTI KVARC - Kamen ljubavi
  Legenda kaže da je grčki bog Eros osjetio sažaljenje za ljude kada je vidio da zbog ljutnje koju nose u sebi osjećaju bol i usamljenost. Tada je stvorio ružičasti kvarc u nadi da bi njegova lijepa boja i nježna energija mogla probuditi ljubav i radost među ljudima.

  A content display module, that supports several layout modes, such as Tabs. Više
 • Palo Santo

  Palo Santo

  Sveto drvo
  Palo Santo je mistično drvo koje raste na obali Južne Amerike, a srodno je tamjanu, smirni i kopalu. Miris mu ima slatke note bora, mente i limuna

  Palo Santo uklanja ustajalu, negativnu energiju, pročišćava prostor te podiže vibraciju.
  Više
 • 1
 • 2
 • 3

Japa mala

Japa mala (brojanica) je niz molitvenih kuglica, obično izrađena od 108 kuglica. Japa male se koriste, poput krunice, za recitiranje, pjevanje ili mentalno ponavljanje mantre. Koriste se da bi se moglo koncentrirati na značenje i zvuk mantre, a ne na brojanje ponavljanja.

Ako vas mantre ne privlače, možete koristiti japa malu za ponavljanje vaših vlastitih afirmacija i preprogramiranje svoje podsvijesti iz negativne u pozitivnu.

 

Materijali od kojih su izrađene japa male već sadrže dobre vibracije i imaju posebno značenje i energiju: kristali, drvo, sjemenke rudrakše. Pri odabiru najbolje je slijediti vlastiti osjećaj i intuiciju.

Ovaj jednostavan vijenac od kuglica može vam biti utočište kada postanete preopterećeni tijekom dana ili kada odlutate daleko od svojih duhovnih stremljenja.

Redovitim korištenjem vaša japa mala postaje prožeta jedinstvenom energijom. Svaka izgovorena mantra, molitva ili afirmacija, svaka vaša spoznaja ili realizacija ostaje zapisana u japa mali i ona postaje svjedok vašoj priči. Uživajte u njoj i učinite je svojim svakodnevnim životnim pratiteljem.

 

Rudrakša

Riječ rudrakša (rudraksha) na sanskrtu znači Šivine suze, a potječe od riječi rudra koja je jedno od imena boga Šive i riječi aksha koja znači suza.

Legenda kaže da je Šiva sjedio tisućama godina u dubokoj meditaciji, blaženstvu i miru. Kada je napokon otvorio oči, vidio je ljude kako žive u patnji, nesposobne za dublje spoznaje, nesposobne za izlazak iz problema i nesreće. Iz suosjećanja potekle su mu suze i pretvorile se u sjeme iz kojega je izraslo drvo rudrakše.
Zrno rudrakše ima snažno pozitivno djelovanje na tijelo, um i duh onoga tko ga nosi. Budi osjećaj sreće i zadovoljstva, smiruje um, poboljšava koncentraciju i pamćenje te povećava kreativnost. Dobro djeluje protiv strahova i daje ustrajnost na životnom putu.

 

Japa male možete kupiti u našem WebShop-u   Kliknite link

 

 

 

 

 

Pretraži trgovinu

WebShop - izdvojeno

Košarica

 x 

Košarica je prazna

Full Review William Hill www.wbetting.co.uk