Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnost web trgovine. Nastavkom pregleda naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja kliknite na gumb "Slažem se".

 • Nebeski dar - wellness shop

  Nebeski dar - wellness shop

  U našoj ponudi naći ćete zanimljive wellness proizvode: prirodne kristale i nakit od prirodnih kristala, mirisne štapiće i čunjiće, najkvalitetniji tamjan, knjige za samorazvoj i još puno toga.
  Cijelu ponudu pogledajte u našem web shop-u
  A content display module, that supports several layout modes, such as Tabs. Više
 • Kristal mjeseca

  Kristal mjeseca

  RUŽIČASTI KVARC - Kamen ljubavi
  Legenda kaže da je grčki bog Eros osjetio sažaljenje za ljude kada je vidio da zbog ljutnje koju nose u sebi osjećaju bol i usamljenost. Tada je stvorio ružičasti kvarc u nadi da bi njegova lijepa boja i nježna energija mogla probuditi ljubav i radost među ljudima.

  A content display module, that supports several layout modes, such as Tabs. Više
 • Palo Santo

  Palo Santo

  Sveto drvo
  Palo Santo je mistično drvo koje raste na obali Južne Amerike, a srodno je tamjanu, smirni i kopalu. Miris mu ima slatke note bora, mente i limuna

  Palo Santo uklanja ustajalu, negativnu energiju, pročišćava prostor te podiže vibraciju.
  Više
 • 1
 • 2
 • 3

ANGEL AURA

Email
angel aura quartzangel aura quartz
2,5 -3 cm
Kat.broj : N586
17,12 €
IMG_7722 copy
angel aura quartz
Opis

Privjesak probušenog Angel aura kvarca veličine 2,5 -3 cm

Kristal novog doba i veze s božanskim. Može se koristiti za pročišćavanje i uravnotežavanje svih čakri, integriranje svjetlosnog tijela u fizičku dimenziju i stvaranje dubokog stanja meditativne svijesti koja uzemljuje informacije primljene iz kozmičkog carstva u fizičko tijelo.
Angel aura je kristal radosti koji pomaže da se povežemo s božanskom i kozmičkom sviješću. To je kristal koji bi u svakom trenutku trebao biti s nama.
Angel aura djeluje na vibracijskoj razini prilagođenoj specifičnim energetskim potrebama osobe kojoj je potrebno liječenje ili duhovno djelovanje. Povećava psihičke sposobnosti i usmjerava nas prema našoj duhovnoj svrsi.
Prema metafičkim stručnjacima, njegova blještava površina koja se prelijeva u duginim bojama, pomaže nam u pristupu anđeoskom carstvu, a istodobno jača i štiti našu auru.
Pomaže nam da se povežemo s prošlim životima i da se uskladimo s našom duhovnom svrhom, pomažući nam da učinimo prave korake prema pozitivnoj budućnosti.
Angel aura označava nadu, optimizam, naziva se još kristal uvida i kristal za stvaranje iskrenih veza. Kristal sreće, poboljšava raspoloženje i potiče duh. Povoljno djeluje na psihičke traume, emocionalnu toksičnost, višedimenzionalno liječenje.

 

 

Full Review William Hill www.wbetting.co.uk