Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnost web trgovine. Nastavkom pregleda naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja kliknite na gumb "Slažem se".

 • Nebeski dar - wellness shop

  Nebeski dar - wellness shop

  U našoj ponudi naći ćete zanimljive wellness proizvode: prirodne kristale i nakit od prirodnih kristala, mirisne štapiće i čunjiće, najkvalitetniji tamjan, knjige za samorazvoj i još puno toga.
  Cijelu ponudu pogledajte u našem web shop-u
  A content display module, that supports several layout modes, such as Tabs. Više
 • Kristal mjeseca

  Kristal mjeseca

  RUŽIČASTI KVARC - Kamen ljubavi
  Legenda kaže da je grčki bog Eros osjetio sažaljenje za ljude kada je vidio da zbog ljutnje koju nose u sebi osjećaju bol i usamljenost. Tada je stvorio ružičasti kvarc u nadi da bi njegova lijepa boja i nježna energija mogla probuditi ljubav i radost među ljudima.

  A content display module, that supports several layout modes, such as Tabs. Više
 • Palo Santo

  Palo Santo

  Sveto drvo
  Palo Santo je mistično drvo koje raste na obali Južne Amerike, a srodno je tamjanu, smirni i kopalu. Miris mu ima slatke note bora, mente i limuna

  Palo Santo uklanja ustajalu, negativnu energiju, pročišćava prostor te podiže vibraciju.
  Više
 • 1
 • 2
 • 3

AHAT vatreni

Email
AHAT vatreni - privjesakAHAT vatreni - privjesak
3 cm
Kat.broj : N643
15,79 €
AHAT vatreni - privjesak
img_6231
img_6238
img_6239---copy
Opis

Veličina: disk cca. 3 cm

Djelovanje: Vatreni ahat ima duboku vezu sa zemljom, energija mu je umirujuća, donosi sigurnost. Jakih uzemljujućih moći, daje potporu u teškim trenucima.Vatreni ahat ima snažno zaštitno svojstvo, posebno protiv pakosti. Gradi zaštititni štit oko tijela, vraća zlo njegovom izvoru tako da izvor razumije zlo koje čini.Vatreni ahat razgaljuje zemaljsku čakru i stimulira vitalnost na svim nivoima. Otpušta strahove i donosi duboku sigurnost. Pomaže pri eliminaciji čežnji i destruktivnih strasti i može biti koristan pri liječenju ovisnosti.Potiče opuštanje tako da se tijelo potpuno umiri poboljšavajući meditaciju, budi duhovnu snagu i pomaže evoluciju svijesti.Vatreni ahat liječi želudac, nervni i endokrini sustav i poremećaje cirkulacije. Dobar je za oči, jača noćni vid i čini vid oštrijim. Donosi u tijelo vitalnost i spriječava potpuno iscrpljivanje energije. Kada se stavi na oštećenu čakru, on je vraća u normalu. Na suptilnoj razini čisti energetske blokade i puni auru energijom.

Možete naručiti i kožnu vrpcu za privjesak - kliknite link OVDJE

Full Review William Hill www.wbetting.co.uk