Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnost web trgovine. Nastavkom pregleda naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja kliknite na gumb "Slažem se".

 • Nebeski dar - wellness shop

  Nebeski dar - wellness shop

  U našoj ponudi naći ćete zanimljive wellness proizvode: prirodne kristale i nakit od prirodnih kristala, mirisne štapiće i čunjiće, najkvalitetniji tamjan, knjige za samorazvoj i još puno toga.
  Cijelu ponudu pogledajte u našem web shop-u
  A content display module, that supports several layout modes, such as Tabs. Više
 • Kristal mjeseca

  Kristal mjeseca

  RUŽIČASTI KVARC - Kamen ljubavi
  Legenda kaže da je grčki bog Eros osjetio sažaljenje za ljude kada je vidio da zbog ljutnje koju nose u sebi osjećaju bol i usamljenost. Tada je stvorio ružičasti kvarc u nadi da bi njegova lijepa boja i nježna energija mogla probuditi ljubav i radost među ljudima.

  A content display module, that supports several layout modes, such as Tabs. Više
 • Palo Santo

  Palo Santo

  Sveto drvo
  Palo Santo je mistično drvo koje raste na obali Južne Amerike, a srodno je tamjanu, smirni i kopalu. Miris mu ima slatke note bora, mente i limuna

  Palo Santo uklanja ustajalu, negativnu energiju, pročišćava prostor te podiže vibraciju.
  Više
 • 1
 • 2
 • 3

ČAKRA - narukvica

Email
191a6852bb6de936c16a3a59184aec12.jpg191a6852bb6de936c16a3a59184aec12.jpg
Kat.broj : N658
45,00 kn
Opis

Narukvica (čips) kombinacija 7 kristala (granat, karneol, citrin, ametist, sodalit, plavi kvarc, zeleni aventurin) za 7 čakri u tijelu - kristalčići su nanizani na elastičnoj vrpci za nakit veličine cca. 5 - 10 mm

Djelovanje: Energiziranje svih 7 čakri u tijelu i uspostavljanje sklada i ravnoteže. Kako se vremenom jačaju naši energetski centri, tako se i naši organi napajaju energijom, jačaju i postaju vitalniji, a naš cijeli organizam zdraviji.

 

Održavanje: jedanput tjedno stavi se par minuta ispod mlaza tekuće vode, jer tekuća voda i regenerira kristale koji ne smiju na sunce.

 

 

Full Review William Hill www.wbetting.co.uk