Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnost web trgovine. Nastavkom pregleda naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja kliknite na gumb "Slažem se".

 • Nebeski dar - wellness shop

  Nebeski dar - wellness shop

  U našoj ponudi naći ćete zanimljive wellness proizvode: prirodne kristale i nakit od prirodnih kristala, mirisne štapiće i čunjiće, najkvalitetniji tamjan, knjige za samorazvoj i još puno toga.
  Cijelu ponudu pogledajte u našem web shop-u
  A content display module, that supports several layout modes, such as Tabs. Više
 • Kristal mjeseca

  Kristal mjeseca

  RUŽIČASTI KVARC - Kamen ljubavi
  Legenda kaže da je grčki bog Eros osjetio sažaljenje za ljude kada je vidio da zbog ljutnje koju nose u sebi osjećaju bol i usamljenost. Tada je stvorio ružičasti kvarc u nadi da bi njegova lijepa boja i nježna energija mogla probuditi ljubav i radost među ljudima.

  A content display module, that supports several layout modes, such as Tabs. Više
 • Palo Santo

  Palo Santo

  Sveto drvo
  Palo Santo je mistično drvo koje raste na obali Južne Amerike, a srodno je tamjanu, smirni i kopalu. Miris mu ima slatke note bora, mente i limuna

  Palo Santo uklanja ustajalu, negativnu energiju, pročišćava prostor te podiže vibraciju.
  Više
 • 1
 • 2
 • 3

ATLANTISIT

Email
11cm, 563g
Kat.broj : Kr1778
51,50 €
IMG_9062 copy
Opis

Veličina: cca.11 x 8,5 x 5 cm

Težina: cca. 563 g

Lokacija: Južna Afrika

Opis: Polirana slobodna forma

Djelovanje: Atlantisit u sebi sadrži stiktit, serpentin te malo i magnetita. Izvrstan je za buđenje i podizanje kundalini energije. Psihološki djeluje tako da smanjuje stres i potiče nas da razmislimo prije no što izgovorimo misao („Ispeci, pa raci“). Povećava unutarnji mir, opušten stav prema životu, stabilizira raspoloženje i pomaže riješiti bilo koje sukobe na mirniji način.

Ljekovit je za srce, pluća, a može pomoći kod bubrežnih, želučanih problema, dijabetesa i hipoglikemije. Često se koristi za regeneraciju i bolju elastičnost kože.

Full Review William Hill www.wbetting.co.uk