Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnost web trgovine. Nastavkom pregleda naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja kliknite na gumb "Slažem se".

 • Nebeski dar - wellness shop

  Nebeski dar - wellness shop

  U našoj ponudi naći ćete zanimljive wellness proizvode: prirodne kristale i nakit od prirodnih kristala, mirisne štapiće i čunjiće, najkvalitetniji tamjan, knjige za samorazvoj i još puno toga.
  Cijelu ponudu pogledajte u našem web shop-u
  A content display module, that supports several layout modes, such as Tabs. Više
 • Kristal mjeseca

  Kristal mjeseca

  RUŽIČASTI KVARC - Kamen ljubavi
  Legenda kaže da je grčki bog Eros osjetio sažaljenje za ljude kada je vidio da zbog ljutnje koju nose u sebi osjećaju bol i usamljenost. Tada je stvorio ružičasti kvarc u nadi da bi njegova lijepa boja i nježna energija mogla probuditi ljubav i radost među ljudima.

  A content display module, that supports several layout modes, such as Tabs. Više
 • Palo Santo

  Palo Santo

  Sveto drvo
  Palo Santo je mistično drvo koje raste na obali Južne Amerike, a srodno je tamjanu, smirni i kopalu. Miris mu ima slatke note bora, mente i limuna

  Palo Santo uklanja ustajalu, negativnu energiju, pročišćava prostor te podiže vibraciju.
  Više
 • 1
 • 2
 • 3

PIRIT

Email
pirit, kristal, djelovanje, kamen
cca.1,5-2cm,7-15g
Kat.broj : Kr1818
3,32 €
Opis

Veličina: cca. 1,5 - 2 cm

Težina: cca. 7 - 15 g

Lokacija: Madagaskar

Opis: Ljupke, neobrađene cvijetne loptice zlatnog limonit pirita

Djelovanje: Pirit stvara odličan energetski štit, ne dopušta prodor negativne energije, odbija zlo i opasnost.
Potiče protok ideja, spoznaju vlastitih potencijala, diplomaciju, prevladava inerciju. Smješten na radnom stolu obogaćuje prostor energijom i koristan je kada se smišljaju veliki poslovni planovi. Podiže samopouzdanje i samopoštovanje. Koristan je muškarcima koji se osjećaju inferiornima, ali bi kod jakih muškaraca mogao potaknuti agresivnost. Ženama pomaže prevladati kompleks robovanja i inferiornosti.
Pirit pojačava dotok krvi u mozak i ubrzava mentalnu aktivnost, popravlja pamćenje. Koristan je kod melankolije i očaja. Odličan je kod osjećaja umora i iscrpljenosti, jer povećava energiju i djeluje ekstremno brzo.
Pirit stimulira nastajanje stanica, sanira oštećenja dnk, usklađuje meridijane, jača digestivni trakt i neutralizira toksine unijete kroz hranu. Koristan je za kosti, pluća, ublažava astmu i bronhitis.

 

Full Review William Hill www.wbetting.co.uk