Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnost web trgovine. Nastavkom pregleda naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja kliknite na gumb "Slažem se".

 • Nebeski dar - wellness shop

  Nebeski dar - wellness shop

  U našoj ponudi naći ćete zanimljive wellness proizvode: prirodne kristale i nakit od prirodnih kristala, mirisne štapiće i čunjiće, najkvalitetniji tamjan, knjige za samorazvoj i još puno toga.
  Cijelu ponudu pogledajte u našem web shop-u
  A content display module, that supports several layout modes, such as Tabs. Više
 • Kristal mjeseca

  Kristal mjeseca

  RUŽIČASTI KVARC - Kamen ljubavi
  Legenda kaže da je grčki bog Eros osjetio sažaljenje za ljude kada je vidio da zbog ljutnje koju nose u sebi osjećaju bol i usamljenost. Tada je stvorio ružičasti kvarc u nadi da bi njegova lijepa boja i nježna energija mogla probuditi ljubav i radost među ljudima.

  A content display module, that supports several layout modes, such as Tabs. Više
 • Palo Santo

  Palo Santo

  Sveto drvo
  Palo Santo je mistično drvo koje raste na obali Južne Amerike, a srodno je tamjanu, smirni i kopalu. Miris mu ima slatke note bora, mente i limuna

  Palo Santo uklanja ustajalu, negativnu energiju, pročišćava prostor te podiže vibraciju.
  Više
 • 1
 • 2
 • 3

RIOLIT

Email
4640a4393a75d1f87802d55bcd5fc396.jpg4640a4393a75d1f87802d55bcd5fc396.jpg
cca 2,5 cm
Kat.broj : Kr205
4,65 €
Opis

Veličina: cca 2,5 cm

Težina: 9 - 20g

Djelovanje: Prašumski jaspis geološki je poznat kao riolit (rhyolite ili ryolite). To je kamen odlučnosti, ustrajnosti i rješenja. Pomaže sve vrste komunikacije i olakšava slušanje bez iskrivljavanja onoga što smo čuli. Također je sjajan za meditaciju. Stavlja u ravnotežu Yin / Yang (žensku i mušku) energiju. Dovodi ljude u naš život, čak i ako smo povučeni usamljenici.
Također je i zaštitni kamen. Fizički je koristan za čišćenje jetre, obnavljanje i opće liječenje. Primarno je povezan i koristan za čakru solarnog pleksusa, ali i za grlenu čakru.

Full Review William Hill www.wbetting.co.uk