Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnost web trgovine. Nastavkom pregleda naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja kliknite na gumb "Slažem se".

 • Nebeski dar - wellness shop

  Nebeski dar - wellness shop

  U našoj ponudi naći ćete zanimljive wellness proizvode: prirodne kristale i nakit od prirodnih kristala, mirisne štapiće i čunjiće, najkvalitetniji tamjan, knjige za samorazvoj i još puno toga.
  Cijelu ponudu pogledajte u našem web shop-u
  A content display module, that supports several layout modes, such as Tabs. Više
 • Kristal mjeseca

  Kristal mjeseca

  RUŽIČASTI KVARC - Kamen ljubavi
  Legenda kaže da je grčki bog Eros osjetio sažaljenje za ljude kada je vidio da zbog ljutnje koju nose u sebi osjećaju bol i usamljenost. Tada je stvorio ružičasti kvarc u nadi da bi njegova lijepa boja i nježna energija mogla probuditi ljubav i radost među ljudima.

  A content display module, that supports several layout modes, such as Tabs. Više
 • Palo Santo

  Palo Santo

  Sveto drvo
  Palo Santo je mistično drvo koje raste na obali Južne Amerike, a srodno je tamjanu, smirni i kopalu. Miris mu ima slatke note bora, mente i limuna

  Palo Santo uklanja ustajalu, negativnu energiju, pročišćava prostor te podiže vibraciju.
  Više
 • 1
 • 2
 • 3

DIMNI KVARC

Email
dimni kvarc oblutak 6cmdimni kvarc oblutak 6cm
cca.4,5-6cm
Kat.broj : Kr0459
12,50 €
dimni kvarc oblutak 6cm
Opis

Veličina: cca. 4,5 - 5,8 cm

Težina: 60 - 79 g

Lokacija: Madagaskar

Opis: Prekrasni, tamni (morion) ručno polirani oblutci dimnog kvarca izvrsne kvalitete

Djelovanje:Dimni kvarc je snažan uzemljujući kristal koji istovremeno podiže vibraciju tokom meditacije. Izvrstan je protiv stresa, pojačava odlučnost i pomaže da se teška razdoblja podnesu mirne duše. Podučava nas kako da ostavimo iza sebe sve od čega više nemamo koristi. Dimni kvarc neutralizira negativne vibracije, blokira geopatogena zračenja, apsorbira elektromagnetna zračenja i pomaže eliminaciju i detoksikaciju na svim razinama donoseći u prostor pozitivnu vibraciju. Dimni kvarc otpušta strahove, uklanja depresiju i donosi emocionalni mir. Polako razgrađuje sve negativne emocije. Dimni kvarc potiče prihvaćanje fizičkog tijela i vlastite seksualne prirode, čisti zemaljske čakre kako bi strast mogla prirodno teći. Dimni kvarc potiče pozivne misli, neutralizira strah od neuspjeha, potiče koncentraciju i ublažava teškoće u komunikaciji. Također olakšava kretanje između alfa i beta stanja uma i pomaže pročišćavanju uma za meditaciju. Fizički je dimni kvarc odličan za tretiranje bolesti povezanih sa zračenjem ili uz kemoterapiju. Ovaj kristal djeluje i kao analgetik, a u liječenju, njegova vještina postepenog iscjeljivanja može spriječiti pojavljivanje krize liječenja. Dimni kvarc je posebno djelotvoran za bolesti abdomena, kukova i nogu. Uklanja bol, uključujući i glavobolju, pomaže reproduktivnom sustavu, mišićima, nervnom tkivu i srcu. Dimni kvarc oslobađa od grčeva, jača leđa i ojačava živce. Ovaj kristal potiče apsorpciju minerala i regulira tekućinu u organizmu.

Full Review William Hill www.wbetting.co.uk