Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnost web trgovine. Nastavkom pregleda naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja kliknite na gumb "Slažem se".

 • Nebeski dar - wellness shop

  Nebeski dar - wellness shop

  U našoj ponudi naći ćete zanimljive wellness proizvode: prirodne kristale i nakit od prirodnih kristala, mirisne štapiće i čunjiće, najkvalitetniji tamjan, knjige za samorazvoj i još puno toga.
  Cijelu ponudu pogledajte u našem web shop-u
  A content display module, that supports several layout modes, such as Tabs. Više
 • Kristal mjeseca

  Kristal mjeseca

  RUŽIČASTI KVARC - Kamen ljubavi
  Legenda kaže da je grčki bog Eros osjetio sažaljenje za ljude kada je vidio da zbog ljutnje koju nose u sebi osjećaju bol i usamljenost. Tada je stvorio ružičasti kvarc u nadi da bi njegova lijepa boja i nježna energija mogla probuditi ljubav i radost među ljudima.

  A content display module, that supports several layout modes, such as Tabs. Više
 • Palo Santo

  Palo Santo

  Sveto drvo
  Palo Santo je mistično drvo koje raste na obali Južne Amerike, a srodno je tamjanu, smirni i kopalu. Miris mu ima slatke note bora, mente i limuna

  Palo Santo uklanja ustajalu, negativnu energiju, pročišćava prostor te podiže vibraciju.
  Više
 • 1
 • 2
 • 3

Tarot za početnike

Email
fe8676b0dd7929f6ed92eac80bfa6435.jpgfe8676b0dd7929f6ed92eac80bfa6435.jpg
RASPRODANO
Kat.broj : K428
Opis

Naslov: Tarot za početnike

Autor: Scott P. Hollander

Uvez: meki

Broj stranica: 360

Format: 13 x 19,5

Vaš špil Tarot karata može vam odgovoriti ne samo na jednostavna pitanja koja mnogi od vas postavljaju, nego i na dublja pitanja koja bitno usmjeravaju vaš život. Ako počnete intenzivno proučavati Tarot sa svrhom osobnog razvoja, razvit ćete na kraju vaša osobna tumačenja slikovnih prikaza koji su na kartama.

Međutim, negdje trebate početi. Trebate znati osnovna značenja karata prije no što će vam Tarot moći stvarno "govoriti" na vašem vlastitom jeziku. Upravo tako vam TAROT ZA POČETNIKE može pomoći - jasno je opisana i protumačena simbolika svake od 22 karte Glavnih arkana i 56 karata Malih arkana, te je pokazano kako posložiti karte i objasniti ih u njihovim međuodnosima.

Konačni sudac o istinskom značenju Tarota ste vi sami. Tarot je ključ, a kad postoji ključ, postoje i vrata. Negdje s druge strane ovih posebnih vrata vi ćete naći odgovore na sva vaša pitanja, bilo da su jednostavna ili složena, svjetovna ili religiozna, duhovna ili zemaljska. Neka vam P. Scott Hollander, koja je učenica, učiteljica i čitateljica Tarota već više od 20 godina, pokaže koja vrata Tarot može otvoriti za vas.

 

knjiga

Full Review William Hill www.wbetting.co.uk