Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnost web trgovine. Nastavkom pregleda naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja kliknite na gumb "Slažem se".

 • Nebeski dar - wellness shop

  Nebeski dar - wellness shop

  U našoj ponudi naći ćete zanimljive wellness proizvode: prirodne kristale i nakit od prirodnih kristala, mirisne štapiće i čunjiće, najkvalitetniji tamjan, knjige za samorazvoj i još puno toga.
  Cijelu ponudu pogledajte u našem web shop-u
  A content display module, that supports several layout modes, such as Tabs. Više
 • Kristal mjeseca

  Kristal mjeseca

  RUŽIČASTI KVARC - Kamen ljubavi
  Legenda kaže da je grčki bog Eros osjetio sažaljenje za ljude kada je vidio da zbog ljutnje koju nose u sebi osjećaju bol i usamljenost. Tada je stvorio ružičasti kvarc u nadi da bi njegova lijepa boja i nježna energija mogla probuditi ljubav i radost među ljudima.

  A content display module, that supports several layout modes, such as Tabs. Više
 • Palo Santo

  Palo Santo

  Sveto drvo
  Palo Santo je mistično drvo koje raste na obali Južne Amerike, a srodno je tamjanu, smirni i kopalu. Miris mu ima slatke note bora, mente i limuna

  Palo Santo uklanja ustajalu, negativnu energiju, pročišćava prostor te podiže vibraciju.
  Više
 • 1
 • 2
 • 3

SU JOK masažni prsten

Email
Su jok akupresurni prsten
Kat.broj : R88
19,00 kn
IMG_0006
Opis

Su jok (čitaj: su đok) je korejska terapija, u prijevodu s korejskog  Su znači šaka, a Jok stopalo, prema tome Su jok terapija tretira šake i stopala, jer šake i stopala predstavljaju zrcalnu sliku anatomije ljudskog tijela sa svim pripadajućim organima, a utjecaj tretmana reflektira se na cijelo tijelo. Su jok terapija nema nuspojava i pomaže u liječenju različitih bolesti poput astme, migrene, dijabetesa, krvnog tlaka, artritisa, depresije, bolova u leđima, bolova u zglobovima, menstrualnih problema, očnih problema, problema sa sinusima i mnogih drugih bolesti povezanih s različitim organima.

Su jok terapija koristi razne stimulatore, jedan od stimulatora je i Su jok masažni prsten, koji još zovu i Su jok akupresurni prsten, Su jok roler.

Su jok prsten koristi se na prstima ruku i stopala.

Su jok masažni prsten stavlja se na svaki prst i kotrlja se, rola se od vrha prema dolje, gore-dolje sve dok se masirani prst ne zagrije i dok se ne osjeti vibriranje, pulsiranje. Može se koristiti bilo kada i na bilo kojem mjestu. Jedina mjera opreza je da se prsten ne bi trebao držati u stacioniranom, nepokretnom položaju na prstu. Redovitom upotrebom poboljšava se cirkulacija krvi, jača imunitet, smanjuje napetost, smanjuje se poslijepodnevna pospanost i povećava se razina energije, poboljšava se protok energije kroz meridijane u cijelom tijelu.

Full Review William Hill www.wbetting.co.uk