Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnost web trgovine. Nastavkom pregleda naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja kliknite na gumb "Slažem se".

 • Nebeski dar - wellness shop

  Nebeski dar - wellness shop

  U našoj ponudi naći ćete zanimljive wellness proizvode: prirodne kristale i nakit od prirodnih kristala, mirisne štapiće i čunjiće, najkvalitetniji tamjan, knjige za samorazvoj i još puno toga.
  Cijelu ponudu pogledajte u našem web shop-u
  A content display module, that supports several layout modes, such as Tabs. Više
 • Kristal mjeseca

  Kristal mjeseca

  RUŽIČASTI KVARC - Kamen ljubavi
  Legenda kaže da je grčki bog Eros osjetio sažaljenje za ljude kada je vidio da zbog ljutnje koju nose u sebi osjećaju bol i usamljenost. Tada je stvorio ružičasti kvarc u nadi da bi njegova lijepa boja i nježna energija mogla probuditi ljubav i radost među ljudima.

  A content display module, that supports several layout modes, such as Tabs. Više
 • Palo Santo

  Palo Santo

  Sveto drvo
  Palo Santo je mistično drvo koje raste na obali Južne Amerike, a srodno je tamjanu, smirni i kopalu. Miris mu ima slatke note bora, mente i limuna

  Palo Santo uklanja ustajalu, negativnu energiju, pročišćava prostor te podiže vibraciju.
  Više
 • 1
 • 2
 • 3

MANDARINSKE PATKE

Email
mandarinske patke - feng shuimandarinske patke - feng shui
Roza kvarc+aventurin 6x5x3,5cm
Kat.broj : Kr0672m
39,00 €
IMG_0446
Opis

Mandarinske patke izrađene od ružičastog kvarca na lopoču od aventurina. Dimenzije cca. 5 x 5 x 3,5 cm, 100g

Mandarinske patke su feng shui simbol ljubavi, bračne vjernosti i sretnih parova.

Koriste se za privlačenje sreće u ljubavi, za usklađivanje postojećih ljubavnih odnosa, jačanje zajedništva, vjernosti i upućuju na trajnu ljubav. Poznato je da mandarinske patke u svojoj zajednici ostaju s jednim partnerom čitavog života. Kada dobiju mlade, zajedno se brinu o njima i pomažu jedno drugome. Gotovo je nemoguće vidjeti jednu samu odraslu pripadnicu ove vrste, uvijek su sa svojim partnerom. Kada ga izgube, tuguju do smrti, a često od tuge uginu ubrzo nakon partnera.

Za skladan i sretan odnos idealno je postaviti par mandarinskih patki u jugozapadni dio kuće ili spavaće sobe i uvijek ih treba postaviti zajedno, a ne odvojeno. Ako postoji problem vjernosti u braku, preporučuje se postavljanje mandarnskih patki u sjeverozapadni dio dnevne ili spavaće sobe.

Usamljene osobe ili samci ukoliko žele povećati i poboljšati šanse za pronalazak srodne duše, trebali bi postaviti mandarinske patke u jugozapadni dio kuće ili u spavaću sobu pored kreveta.

Mandarinske patke su feng shui lijek za ljubav i njihovim postavljanjem u dom moguće je izliječiti probleme u braku, vratiti vezi prvobitni zanos ili privući potencijalnog ljubavnog partnera spremnog na brak. One su moćan simbol za privlačenje ili unaprijeđenje ljubavi.

 

 

Full Review William Hill www.wbetting.co.uk