Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnost web trgovine. Nastavkom pregleda naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja kliknite na gumb "Slažem se".

 • Nebeski dar - wellness shop

  Nebeski dar - wellness shop

  U našoj ponudi naći ćete zanimljive wellness proizvode: prirodne kristale i nakit od prirodnih kristala, mirisne štapiće i čunjiće, najkvalitetniji tamjan, knjige za samorazvoj i još puno toga.
  Cijelu ponudu pogledajte u našem web shop-u
  A content display module, that supports several layout modes, such as Tabs. Više
 • Kristal mjeseca

  Kristal mjeseca

  RUŽIČASTI KVARC - Kamen ljubavi
  Legenda kaže da je grčki bog Eros osjetio sažaljenje za ljude kada je vidio da zbog ljutnje koju nose u sebi osjećaju bol i usamljenost. Tada je stvorio ružičasti kvarc u nadi da bi njegova lijepa boja i nježna energija mogla probuditi ljubav i radost među ljudima.

  A content display module, that supports several layout modes, such as Tabs. Više
 • Palo Santo

  Palo Santo

  Sveto drvo
  Palo Santo je mistično drvo koje raste na obali Južne Amerike, a srodno je tamjanu, smirni i kopalu. Miris mu ima slatke note bora, mente i limuna

  Palo Santo uklanja ustajalu, negativnu energiju, pročišćava prostor te podiže vibraciju.
  Više
 • 1
 • 2
 • 3

JAPA MALA - RUDRAKŠA

Email
kuglice 1 cm
Kat.broj : N701
120,00 kn
Opis

Japa mala -polirana rudrakša (kuglice 1 cm)

Japa mala (brojanica) je niz molitvenih kuglica. Japa male se koriste, poput krunice, za recitiranje, pjevanje ili mentalno ponavljanje mantre. Koriste se da bi se moglo koncentrirati na značenje i zvuk mantre, a ne na brojanje ponavljanja.

Ako vas mantre ne privlače, možete koristiti japa malu za ponavljanje vaših vlastitih afirmacija i preprogramiranje svoje podsvijesti iz negativne u pozitivnu.

Riječ rudrakša (rudraksha) na sanskrtu znači Šivine suze, a potječe od riječi rudra koja je jedno od imena boga Šive i riječi aksha koja znači suza.

Legenda kaže da je Šiva sjedio tisućama godina u dubokoj meditaciji, blaženstvu i miru. Kada je napokon otvorio oči, vidio je ljude kako žive u patnji, nesposobne za dublje spoznaje, nesposobne za izlazak iz problema i nesreće. Iz suosjećanja potekle su mu suze i pretvorile se u sjeme iz kojega je izraslo drvo rudrakše.
Zrno rudrakše ima snažno pozitivno djelovanje na tijelo, um i duh onoga tko ga nosi. Budi osjećaj sreće i zadovoljstva, smiruje um, poboljšava koncentraciju i pamćenje te povećava kreativnost. Dobro djeluje protiv strahova i daje ustrajnost na životnom putu.

više o Japa mala brojanicama klikom na LINK

Full Review William Hill www.wbetting.co.uk