Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnost web trgovine. Nastavkom pregleda naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja kliknite na gumb "Slažem se".

 • Nebeski dar - wellness shop

  Nebeski dar - wellness shop

  U našoj ponudi naći ćete zanimljive wellness proizvode: prirodne kristale i nakit od prirodnih kristala, mirisne štapiće i čunjiće, najkvalitetniji tamjan, knjige za samorazvoj i još puno toga.
  Cijelu ponudu pogledajte u našem web shop-u
  A content display module, that supports several layout modes, such as Tabs. Više
 • Kristal mjeseca

  Kristal mjeseca

  RUŽIČASTI KVARC - Kamen ljubavi
  Legenda kaže da je grčki bog Eros osjetio sažaljenje za ljude kada je vidio da zbog ljutnje koju nose u sebi osjećaju bol i usamljenost. Tada je stvorio ružičasti kvarc u nadi da bi njegova lijepa boja i nježna energija mogla probuditi ljubav i radost među ljudima.

  A content display module, that supports several layout modes, such as Tabs. Više
 • Palo Santo

  Palo Santo

  Sveto drvo
  Palo Santo je mistično drvo koje raste na obali Južne Amerike, a srodno je tamjanu, smirni i kopalu. Miris mu ima slatke note bora, mente i limuna

  Palo Santo uklanja ustajalu, negativnu energiju, pročišćava prostor te podiže vibraciju.
  Više
 • 1
 • 2
 • 3

AMETIST - LEPTIR

Email
Privjesak leptir - ametist, srebro 925, cijena, gdje kupiti, webshop. on line narudžba, ineternet narudžbaPrivjesak leptir - ametist, srebro 925, cijena, webshop, gdje kupiti, značenje simbola
Privjesak leptir - ametist, srebro 925 RASPRODANO
Kat.broj : N708
Opis

Privjesak Leptir, srebro 925, kamen je facetirani ametist, vrhunska izrada i kvaliteta, prekrasan prvoklasni privjesak koji možete nositi s ponosom.
Veličina privjeska cca. 2 x 1,5 cm

Leptir simbolizira slobodan život i let, te predstavlja našu duboku težnju ka veselom i slobodnom životu. Leptir je simbol ljubavi i romanse, ljubav nam daje osjećaj kao da letimo. Također je simbol duše i slobode. Simbol ovog motiva je za sve koji žele nesputanu, sretnu ljubav i život u slobodi. Prema nekim vjerovanjima predstavlja reinkarnaciju i promjenu, a prema drugima dugovječnost. Simbol leptira pomaže nam da s lakoćom i otmjenošću prođemo kroz faze transformacije u svom životu.

Djelovanje ametista: Kamen sređenosti i trezvenosti. Pomaže u liječenju alkoholizma, nasilnog ponašanja i svake vrste ovisnosti. Ametist donosi energiju stabilnosti, mira, ravnoteže, hrabrosti i unutarnje snage.
Koristi se i kao zaštita od psihičkih napada. Na duhovnoj razini ametist pomaže komunikaciju s anđelima, razvija telepatiju i druge psihičke sposobnosti (kroz povijest su ga nosili biskupi u prstenu).
On je izvrstan kamen za meditaciju i pomaže nam spoznati naš put. Potiče dobar san. Olakšava bol žalosti i razvija osjećaj sreće. Ametist je koristan ako imamo pravnih poteškoća i novčanih problema. Dosta se koristio i kao zaštita na putovanjima.
Pomaže kod glavobolja, nesanice, artritisa, olakšava bolove, povoljno djeluje na cirkulaciju, kronični umor, imunitet.
Povezan je s krunskom čakrom. VIŠE O AMETISTU

Možete naručiti i srebrni lančić za privjesak - kliknite link ovdje

 

 

Full Review William Hill www.wbetting.co.uk