Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnost web trgovine. Nastavkom pregleda naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja kliknite na gumb "Slažem se".

 • Nebeski dar - wellness shop

  Nebeski dar - wellness shop

  U našoj ponudi naći ćete zanimljive wellness proizvode: prirodne kristale i nakit od prirodnih kristala, mirisne štapiće i čunjiće, najkvalitetniji tamjan, knjige za samorazvoj i još puno toga.
  Cijelu ponudu pogledajte u našem web shop-u
  A content display module, that supports several layout modes, such as Tabs. Više
 • Kristal mjeseca

  Kristal mjeseca

  RUŽIČASTI KVARC - Kamen ljubavi
  Legenda kaže da je grčki bog Eros osjetio sažaljenje za ljude kada je vidio da zbog ljutnje koju nose u sebi osjećaju bol i usamljenost. Tada je stvorio ružičasti kvarc u nadi da bi njegova lijepa boja i nježna energija mogla probuditi ljubav i radost među ljudima.

  A content display module, that supports several layout modes, such as Tabs. Više
 • Palo Santo

  Palo Santo

  Sveto drvo
  Palo Santo je mistično drvo koje raste na obali Južne Amerike, a srodno je tamjanu, smirni i kopalu. Miris mu ima slatke note bora, mente i limuna

  Palo Santo uklanja ustajalu, negativnu energiju, pročišćava prostor te podiže vibraciju.
  Više
 • 1
 • 2
 • 3

TANZANIT

Email
f4ba638e771e9d7bcd9b8d4e85501ddd.jpgf4ba638e771e9d7bcd9b8d4e85501ddd.jpg
cca.45 cm
Kat.broj : N378
199,00 kn
Opis

Ogrlica od tanzanita dužine cca. 45 cm, s kopčom. Nepravilni polirani komadići tanzanita nanizani na koncu za nakit.

Djelovanje: Tanzanit je kamen visoke vibracije. Povezuje s duhovnim vodičima i olakšava dublja meditativna stanja. Aktivira vezu između krunske i korjenske čakre dovodeći viši um u kontakt s fizičkom energijom. Također stimulira grlenu čakru i olakšava prenošenje uvida primljenih iz viših nivoa. Detoksicira tijelo, neutralizira preveliku kiselost, jača imunitet i regenerira stanice. Koristan je za glavu, grlo, prsa. Dobro djeluje kod problema s jajnicima i stimulira plodnost.

Full Review William Hill www.wbetting.co.uk