Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnost web trgovine. Nastavkom pregleda naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja kliknite na gumb "Slažem se".

 • Nebeski dar - wellness shop

  Nebeski dar - wellness shop

  U našoj ponudi naći ćete zanimljive wellness proizvode: prirodne kristale i nakit od prirodnih kristala, mirisne štapiće i čunjiće, najkvalitetniji tamjan, knjige za samorazvoj i još puno toga.
  Cijelu ponudu pogledajte u našem web shop-u
  A content display module, that supports several layout modes, such as Tabs. Više
 • Kristal mjeseca

  Kristal mjeseca

  RUŽIČASTI KVARC - Kamen ljubavi
  Legenda kaže da je grčki bog Eros osjetio sažaljenje za ljude kada je vidio da zbog ljutnje koju nose u sebi osjećaju bol i usamljenost. Tada je stvorio ružičasti kvarc u nadi da bi njegova lijepa boja i nježna energija mogla probuditi ljubav i radost među ljudima.

  A content display module, that supports several layout modes, such as Tabs. Više
 • Palo Santo

  Palo Santo

  Sveto drvo
  Palo Santo je mistično drvo koje raste na obali Južne Amerike, a srodno je tamjanu, smirni i kopalu. Miris mu ima slatke note bora, mente i limuna

  Palo Santo uklanja ustajalu, negativnu energiju, pročišćava prostor te podiže vibraciju.
  Više
 • 1
 • 2
 • 3

TURMALIN + GORSKI KRISTAL

Email
Kat.broj : N745
95,00 kn
IMG_59037
Opis

Punija narukvica (čips) od nepravilnih poliranih komada turmalina i gorskog kristala 0,5 - 1 cm nanizanog na elastičnoj vrpci za nakit, cca.18 cm

Djelovanje: Turmalin smanjuje strah i razvija samopuzdanje. Privlači inspiraciju, suosjećanje, toleranciju i blagostanje. Dovodi u ravnotežu lijevu i desnu stranu mozga. Pomaže u liječenju paranoje, svladava disleksiju i poboljšava koordinaciju očiju i ruku. Rješava napetost i koristan je kod namještanja kičme.
Uravnotežava muško-žensku energiju u tijelu, povećava energiju i uklanja blokade.

Gorski kristal je snažan energetski izvor, jača energetsko polje, stimulira moždane funkcije, stimulira imunološki sustav i dovodi tijelo u ravnotežu, aktivira sve nivoe svijesti. Štiti od štetnih zračenja. Rimljani su vjerovali da gorski kristal sadrži energiju bogova koja daje snagu, hrabrost i mudrost.

Full Review William Hill www.wbetting.co.uk