Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnost web trgovine. Nastavkom pregleda naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja kliknite na gumb "Slažem se".

 • Nebeski dar - wellness shop

  Nebeski dar - wellness shop

  U našoj ponudi naći ćete zanimljive wellness proizvode: prirodne kristale i nakit od prirodnih kristala, mirisne štapiće i čunjiće, najkvalitetniji tamjan, knjige za samorazvoj i još puno toga.
  Cijelu ponudu pogledajte u našem web shop-u
  A content display module, that supports several layout modes, such as Tabs. Više
 • Kristal mjeseca

  Kristal mjeseca

  RUŽIČASTI KVARC - Kamen ljubavi
  Legenda kaže da je grčki bog Eros osjetio sažaljenje za ljude kada je vidio da zbog ljutnje koju nose u sebi osjećaju bol i usamljenost. Tada je stvorio ružičasti kvarc u nadi da bi njegova lijepa boja i nježna energija mogla probuditi ljubav i radost među ljudima.

  A content display module, that supports several layout modes, such as Tabs. Više
 • Palo Santo

  Palo Santo

  Sveto drvo
  Palo Santo je mistično drvo koje raste na obali Južne Amerike, a srodno je tamjanu, smirni i kopalu. Miris mu ima slatke note bora, mente i limuna

  Palo Santo uklanja ustajalu, negativnu energiju, pročišćava prostor te podiže vibraciju.
  Više
 • 1
 • 2
 • 3

TEKTIT

Email
TEKTIT narukvicaTEKTIT narukvica
RASPRODANO
Kat.broj : N819
Opis

Masivnija narukvica od nepravilnih komada tektita (cca. 1,5 - 2 cm) nanizanog na elastičnoj gumici za nakit. Veličine cca. 17cm

Djelovanje: Tektit je odličan za podizanje vibracije i jačanje aure, divan kristal za one koji rade na duhovnom napretku u ovom životu. Tektit tijekom meditacije širi svijest izvan trenutnih ograničenja i donosi dublje uvide u aktualne situacije. Nosi vas duboko u srce problema, nudeći uvid u istinski uzrok i potrebno djelovanje.

Oni koji imaju problema s negativnim entitetima mogu ih odbiti tako da stave tektit u jastučnicu.Tektit aktivira i poboljšava psihičke sposobnosti, vjeruje se da potiče telepatiju, pomaže lucidno sanjanje i astralna putovanja.Iako tektit nije uzemljujući kristal, pomaže ukoliko su niže čakre blokirane, stvara snažnu energetsku vezu između nižih i viših čakri, omogućava slobodan protok energije. Formira vezu između kreativne energije i materije.

Rad s tektitom poboljšava sposobnost prepoznavanja isitne i laži u svakodnevnom životu.Tektit poboljšava i ubrzava ozdravljenje od bolesti i ozljeda, jača biomagnetni omotač oko tijela. Dobar je za hrskavicu i za cirkulaciju, a tradicionalno se nosio za plodnost na svim razinama. Dovodi u ravnotežu mušku i žensku energiju unutar osobe.

Full Review William Hill www.wbetting.co.uk