Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnost web trgovine. Nastavkom pregleda naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja kliknite na gumb "Slažem se".

 • Nebeski dar - wellness shop

  Nebeski dar - wellness shop

  U našoj ponudi naći ćete zanimljive wellness proizvode: prirodne kristale i nakit od prirodnih kristala, mirisne štapiće i čunjiće, najkvalitetniji tamjan, knjige za samorazvoj i još puno toga.
  Cijelu ponudu pogledajte u našem web shop-u
  A content display module, that supports several layout modes, such as Tabs. Više
 • Kristal mjeseca

  Kristal mjeseca

  RUŽIČASTI KVARC - Kamen ljubavi
  Legenda kaže da je grčki bog Eros osjetio sažaljenje za ljude kada je vidio da zbog ljutnje koju nose u sebi osjećaju bol i usamljenost. Tada je stvorio ružičasti kvarc u nadi da bi njegova lijepa boja i nježna energija mogla probuditi ljubav i radost među ljudima.

  A content display module, that supports several layout modes, such as Tabs. Više
 • Palo Santo

  Palo Santo

  Sveto drvo
  Palo Santo je mistično drvo koje raste na obali Južne Amerike, a srodno je tamjanu, smirni i kopalu. Miris mu ima slatke note bora, mente i limuna

  Palo Santo uklanja ustajalu, negativnu energiju, pročišćava prostor te podiže vibraciju.
  Više
 • 1
 • 2
 • 3

OKAMENJENO DRVO

Email
a7be5b7c1d5aaf9123cd4e524886aef1.jpga7be5b7c1d5aaf9123cd4e524886aef1.jpg
Kat.broj : N102
185,00 kn
Opis

Prekrasna, vrlo elegantna i masivnija narukvica od okamenjenog drveta. Kristali su nanizani na dvije elastične silikonske vrpce za nakit. Obujam narukvice je cca. 18 cm, a dimenzije kristala 2,5 x 0,7 cm.

Djelovanje: Okamenjeno drvo je kristal poslovnog uspjeha, potiče praktičnost i umiruje strah za opstanak. Odličan je za uzemljenje i stabilnost emocija, bez velikih oscilacija. Odličan kamen za opću zaštitu.
Fizički je koristan za kosti, kožu, kosu, cjelokupnu našu strukturu, kičmu, leđa i mišiće. Odličan je i kod problema s prevelikom težinom, kao i kod preosjetljivosti na promjenu vremena.

Full Review William Hill www.wbetting.co.uk