Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnost web trgovine. Nastavkom pregleda naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja kliknite na gumb "Slažem se".

 • Nebeski dar - wellness shop

  Nebeski dar - wellness shop

  U našoj ponudi naći ćete zanimljive wellness proizvode: prirodne kristale i nakit od prirodnih kristala, mirisne štapiće i čunjiće, najkvalitetniji tamjan, knjige za samorazvoj i još puno toga.
  Cijelu ponudu pogledajte u našem web shop-u
  A content display module, that supports several layout modes, such as Tabs. Više
 • Kristal mjeseca

  Kristal mjeseca

  RUŽIČASTI KVARC - Kamen ljubavi
  Legenda kaže da je grčki bog Eros osjetio sažaljenje za ljude kada je vidio da zbog ljutnje koju nose u sebi osjećaju bol i usamljenost. Tada je stvorio ružičasti kvarc u nadi da bi njegova lijepa boja i nježna energija mogla probuditi ljubav i radost među ljudima.

  A content display module, that supports several layout modes, such as Tabs. Više
 • Palo Santo

  Palo Santo

  Sveto drvo
  Palo Santo je mistično drvo koje raste na obali Južne Amerike, a srodno je tamjanu, smirni i kopalu. Miris mu ima slatke note bora, mente i limuna

  Palo Santo uklanja ustajalu, negativnu energiju, pročišćava prostor te podiže vibraciju.
  Više
 • 1
 • 2
 • 3

LARVIKIT

Email
8mm
Kat.broj : N486
65,00 kn
Opis

Narukvica od larvikita (crni mjesečev kamen, crni labradorit), kuglice su promjera cca. 8 mm, nanizane na elastičnoj silikonskoj vrpci za nakit, bez kopče. eličina cca. 17 cm

Djelovanje: Larvikit je odličan za zaštitu i uzemljenje. Pročišćava suptilna tijela i jača povezanost s energijama zemlje, pomaže nam da se povežemo s duhovima prirode. Larvikit stimulira vizije i poboljšava psihičke sposobnosti. To nam omogućuje viđenje prošlosti i jasnoću u vizijama prošlih života. Larvikit neutralizira i odbija negativnu energiju. Povećava pouzdanje u snagu vlastitog intelekta, potiče kreativnost i razmjenu mudrosti. Larvikit nas uči strpljenju , daje podršku i unutarnju snagu potrebnu za dovršenje zadanih ciljeva. Pomaže nam razumjeti i riješiti komplicirane situacije, donijeti racionalne i trezvene odluke koje se ne temelje na emocijama. Larvikit pomaže mozgu da se puno lakše nosi s novim informacijama što stvara nove putove znanja i može nam  otvoriti nova vrata. Larvikit nam pomaže da postanemo prilagodljiviji u raznim situacijama.

Može pomoći u teškoćama pri učenju. Koristi se za liječenje bolesti kože, poboljšava vitalnost i mladenački izgled. Larvikit pomaže boljem funkcioniranju mozga. Pročišćava tkivo, potiče mišićnu detoksikaciju, usklađuje metabolizam. Umiruje živce, smanjuje krvni tlak.

 

Full Review William Hill www.wbetting.co.uk