Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnost web trgovine. Nastavkom pregleda naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja kliknite na gumb "Slažem se".

 • Nebeski dar - wellness shop

  Nebeski dar - wellness shop

  U našoj ponudi naći ćete zanimljive wellness proizvode: prirodne kristale i nakit od prirodnih kristala, mirisne štapiće i čunjiće, najkvalitetniji tamjan, knjige za samorazvoj i još puno toga.
  Cijelu ponudu pogledajte u našem web shop-u
  A content display module, that supports several layout modes, such as Tabs. Više
 • Kristal mjeseca

  Kristal mjeseca

  RUŽIČASTI KVARC - Kamen ljubavi
  Legenda kaže da je grčki bog Eros osjetio sažaljenje za ljude kada je vidio da zbog ljutnje koju nose u sebi osjećaju bol i usamljenost. Tada je stvorio ružičasti kvarc u nadi da bi njegova lijepa boja i nježna energija mogla probuditi ljubav i radost među ljudima.

  A content display module, that supports several layout modes, such as Tabs. Više
 • Palo Santo

  Palo Santo

  Sveto drvo
  Palo Santo je mistično drvo koje raste na obali Južne Amerike, a srodno je tamjanu, smirni i kopalu. Miris mu ima slatke note bora, mente i limuna

  Palo Santo uklanja ustajalu, negativnu energiju, pročišćava prostor te podiže vibraciju.
  Više
 • 1
 • 2
 • 3

ČAKRA - narukvica

Email
191a6852bb6de936c16a3a59184aec12.jpg191a6852bb6de936c16a3a59184aec12.jpg
čakra narukvica
Kat.broj : N658
45,00 kn
Opis

Narukvica (čips) kombinacija 7 kristala (granat, karneol, citrin, peridot, akvamarin, sodalit, ametist) za 7 čakri u tijelu - kristalčići su nanizani na elastičnoj vrpci za nakit veličine cca. 5 - 10 mm

Djelovanje: Energiziranje svih 7 čakri u tijelu i uspostavljanje sklada i ravnoteže. Kako se vremenom jačaju naši energetski centri, tako se i naši organi napajaju energijom, jačaju i postaju vitalniji, a naš cijeli organizam zdraviji.

Održavanje: jedanput tjedno stavi se par minuta ispod mlaza tekuće vode, jer tekuća voda i regenerira kristale koji ne smiju na sunce.

Djelovanje kristala koji se nalaze na narukvici:

Granat je kamen romantične ljubavi i strasti. Povećava putenost, senzualnost, seksualnost i prisnost. Donosi pozitivne misli i porast energije. Stvara samopouzdanje i uspjeh u karijeri. Pruža veliku zaštitu od zla. Iscjeljujući je za srce, krv, cirkulaciju, pluća. Osnažuje kosti i kožu. Izvrstan je za bolesti poput artritisa i reume jer daje energiju.

Karneol je kamen kreativnosti, individualnosti i hrabrosti. Veliki je zaštitnik. Štiti od ljubomore, ljutnje i straha. Pomaže ostvariti želje i donosi sreću. Karneol je pun sile života i vitalnosti. Stimulira metabolizam, pojačava plodnost. Koristi se za liječenje rana, pomlađuje tkiva i stanice, protiv reumatizma, bubrežnih kamenaca i drugih bubrežnih problema, žučnih kamenaca, hladnoće, peludne alergije i neuralgije.

Citrin nosi u sebi toplu energiju i moć Sunca. Potiče optimizam, samopoštovanje, izdržljivost. Pojačava koncentraciju i revitalizira um.
Citrin je poznat kao kamen uspjeha, privlači bogatstvo i pomaže ga održati. Donosi mentalnu jasnoću, sreću, veselje i osjećaj moći. Povoljno djeluje na želudac, probavu, cirkulaciju, oči, grije i jača živce, uklanja celulit.

Peridot je kamen suosjećanja. Ima prijateljsku energiju i izvrstan je za liječenje. Pomaže da se preporodimo i obnovimo u svakom smislu. Donosi obilje i blagostanje. Donosi sklad u odnose. Smanjuje stres, ljutnju, ljubomoru. Regenerira tkivo, jača metabolizam, dobar je za kožu, srce, pluća, žuč, iscjeljuje čireve i probavne poteškoće. Stvara zaštitni štit oko tijela osobe koja ga nosi.

Akvamarin smiruje um, uklanja nevažne misli, filtrira informacije koje stižu do mozga, izoštrava intelekt, bistri percepciju i raščišćava konfuziju. Koristan je za završavanje poslova na svim razinama. Oslobađa blokiranu komunikaciju i poboljšava sposobnost izražavanja. Jača intuiciju i omogućava jasno viđenje. Prekrasan za meditaciju, priziva visoke nivoe svijesti. Akvamarin je koristan kod grlobolje, natečenih žlijezda, regulira hormon rasta. Djeluje kao tonik, ojačava organe za čišćenje tijela, pomaže očima, zubima, želucu. Koristan je kod kratkovidnosti i dalekovidnosti.

Iolit je kristal vizija, aktivira treće oko, potiče preuzimanje odgovornosti, pomaže vam izraziti svoje pravo ja, osobođeno očekivanja ljudi oko vas. Potiče detoksikaciju i regeneraciju jetre, pomaže kod problema sa sinusima i respiratornim sustavom, ublažava migrenske glavobolje i djeluje antibakterijski.

Ametist pomaže u liječenju svake vrste ovisnosti. Ametist donosi energiju stabilnosti, mira, ravnoteže, hrabrosti i unutarnje snage.
Koristi se i kao zaštita od psihičkih napada. Na duhovnoj razini ametist pomaže komunikaciju s anđelima, razvija telepatiju i druge psihičke sposobnosti (kroz povijest su ga nosili biskupi u prstenu).
On je izvrstan kamen za meditaciju, molitvu. Dosta se koristio i kao zaštita na putovanjima. Pomaže kod glavobolje, nesanice, artritisa, olakšava bolove, povoljno djeluje na cirkulaciju, kronični umor, imunitet, čisti krv.

Full Review William Hill www.wbetting.co.uk