Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnost web trgovine. Nastavkom pregleda naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja kliknite na gumb "Slažem se".

 • Nebeski dar - wellness shop

  Nebeski dar - wellness shop

  U našoj ponudi naći ćete zanimljive wellness proizvode: prirodne kristale i nakit od prirodnih kristala, mirisne štapiće i čunjiće, najkvalitetniji tamjan, knjige za samorazvoj i još puno toga.
  Cijelu ponudu pogledajte u našem web shop-u
  A content display module, that supports several layout modes, such as Tabs. Više
 • Kristal mjeseca

  Kristal mjeseca

  RUŽIČASTI KVARC - Kamen ljubavi
  Legenda kaže da je grčki bog Eros osjetio sažaljenje za ljude kada je vidio da zbog ljutnje koju nose u sebi osjećaju bol i usamljenost. Tada je stvorio ružičasti kvarc u nadi da bi njegova lijepa boja i nježna energija mogla probuditi ljubav i radost među ljudima.

  A content display module, that supports several layout modes, such as Tabs. Više
 • Palo Santo

  Palo Santo

  Sveto drvo
  Palo Santo je mistično drvo koje raste na obali Južne Amerike, a srodno je tamjanu, smirni i kopalu. Miris mu ima slatke note bora, mente i limuna

  Palo Santo uklanja ustajalu, negativnu energiju, pročišćava prostor te podiže vibraciju.
  Više
 • 1
 • 2
 • 3

TOPAZ

Email
RASPRODANO
Kat.broj : N794
Opis

 

Djelovanje topaza: Topaz prevladava sumnju i nesigurnost. Treperava energija topaza donosi radost, velikodušnost, obilje i dobro zdravlje. Tradicionalno je poznat kao kamen ljubavi i sreće, doprinosi uspješnom ostvarivanu ciljeva. Topaz otpušta napetost na bilo kojoj razini i ubrzava duhovni razvoj. Pomaže nam otkriti vlastita unutrašnja bogatstva i čini da se osjećamo sigurnima u sebe, ali i potiče nas da dijelimo svoju sreću i širimo radost oko sebe. U blizini veselog topaza ne opstaje negativnost. Plavi topaz jača živce i stimulira metabolizam. Odličan za meditaciju i povezivanje s višim ja. Potiče življenje u skladu s vlastitim težnjama i pomaže nam spoznati gdje smo odlutali i koliko smo se udaljili od svoje vlastite istine.

 

 

Full Review William Hill www.wbetting.co.uk