Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnost web trgovine. Nastavkom pregleda naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja kliknite na gumb "Slažem se".

 • Nebeski dar - wellness shop

  Nebeski dar - wellness shop

  U našoj ponudi naći ćete zanimljive wellness proizvode: prirodne kristale i nakit od prirodnih kristala, mirisne štapiće i čunjiće, najkvalitetniji tamjan, knjige za samorazvoj i još puno toga.
  Cijelu ponudu pogledajte u našem web shop-u
  A content display module, that supports several layout modes, such as Tabs. Više
 • Kristal mjeseca

  Kristal mjeseca

  RUŽIČASTI KVARC - Kamen ljubavi
  Legenda kaže da je grčki bog Eros osjetio sažaljenje za ljude kada je vidio da zbog ljutnje koju nose u sebi osjećaju bol i usamljenost. Tada je stvorio ružičasti kvarc u nadi da bi njegova lijepa boja i nježna energija mogla probuditi ljubav i radost među ljudima.

  A content display module, that supports several layout modes, such as Tabs. Više
 • Palo Santo

  Palo Santo

  Sveto drvo
  Palo Santo je mistično drvo koje raste na obali Južne Amerike, a srodno je tamjanu, smirni i kopalu. Miris mu ima slatke note bora, mente i limuna

  Palo Santo uklanja ustajalu, negativnu energiju, pročišćava prostor te podiže vibraciju.
  Više
 • 1
 • 2
 • 3

Sve narudžbe zaprimljene do 08.12.2023. biti će obrađene i poslane poslije 10.12.2023. po redu zaprimanja.

 

KROM DIOPSID

Email
RASPRODANO
Kat.broj : N581
img_3154
img_3151
krom diopsid ogrlica
Opis

Ogrlica od facetiranog krom dipsida sa srebrnom kopčom dužine cca. 45 cm. Kristalići veličine cca. 3 mm

Lokacija: Rajasthan, India

Djelovanje: Vjeruje se da diopsid štiti od svakog zla i loših uspomena. Diopsid je stekao  reputaciju kristala vizualizacije, vjeruje se da povećava kreativne vizije i svijest. Smatra se da može poboljšati intelekt, posebno matematičke, analitičke i statističke sposobnosti. Pomaže lakšem razumjevanju pojmova pri učenju, ali i na duhovnoj razini daje nam više sluha za ideje i informacije koje naši  vodiči žele podijeliti s nama.

Također može ublažiti agresiju i tvrdoglavost, a povećati ljubav i predanost.

U kristaloterapiji koristi se za regeneraciju oštećenih pluća , ozdravljenje srca,  bubrega, slabosti, bolava i grčeva u mišićima, te kod psihičkih poremećaja.

Diopsid pomaže u obnovi nakon operacije ili fizičke traume. U periodu menopauze pomaže u smirivanju emocija i olakšava fizičke promjene.

 

Full Review William Hill www.wbetting.co.uk