Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnost web trgovine. Nastavkom pregleda naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja kliknite na gumb "Slažem se".

 • Nebeski dar - wellness shop

  Nebeski dar - wellness shop

  U našoj ponudi naći ćete zanimljive wellness proizvode: prirodne kristale i nakit od prirodnih kristala, mirisne štapiće i čunjiće, najkvalitetniji tamjan, knjige za samorazvoj i još puno toga.
  Cijelu ponudu pogledajte u našem web shop-u
  A content display module, that supports several layout modes, such as Tabs. Više
 • Kristal mjeseca

  Kristal mjeseca

  RUŽIČASTI KVARC - Kamen ljubavi
  Legenda kaže da je grčki bog Eros osjetio sažaljenje za ljude kada je vidio da zbog ljutnje koju nose u sebi osjećaju bol i usamljenost. Tada je stvorio ružičasti kvarc u nadi da bi njegova lijepa boja i nježna energija mogla probuditi ljubav i radost među ljudima.

  A content display module, that supports several layout modes, such as Tabs. Više
 • Palo Santo

  Palo Santo

  Sveto drvo
  Palo Santo je mistično drvo koje raste na obali Južne Amerike, a srodno je tamjanu, smirni i kopalu. Miris mu ima slatke note bora, mente i limuna

  Palo Santo uklanja ustajalu, negativnu energiju, pročišćava prostor te podiže vibraciju.
  Više
 • 1
 • 2
 • 3

JIN-JANG

Email
Jin Jang privjesak, Yin Yang privjesak, značenje simbola, cijena, gdje kupiti, webshopJin Jang privjesak, Yin Yang privjesak, značenje simbola, cijena, gdje kupiti, webshop
Srebro 925
Kat.broj : N747
219,00 kn
IMG_00726
Opis

Privjesak yin yang, srebro 925, vrhunska izrada i kvaliteta, prekrasan prvoklasni privjesak koji možete nositi s ponosom.
Veličina privjeska cca. 1,5 cm

U simbolu yin i yang krug simbolizira jedinstvo i beskonačnost životne energije, ona nema početka ni kraja i nalazi se u svemu.
Crta koja odvaja dvije suprotne sile je zakrivljena, pokazujući kretanje i konstantni protok yina u yang i obrnuto.
Unutar svake boje nalazi se točka druge boje. To pokazuje da ništa nije apsolutno i sve u sebi sadrži zametak svoje suprotnosti. Yin i yang jesu suprotni, ali ne mogu postojati jedan bez drugoga.
Dvije boje su u jednakoj proporciji, čineći dinamičnu ravnotežu. Kada je jednog aspekta više, manje je drugoga, a kada dosegne ekstremno stanje, transformira se upravo u svoju suprotnost.
Yin i yang su dva suprotna polariteta prisutna u svemu pojavnome u svemiru. Za pokretačku snagu koja potiče razvoj i promjene u svemu što postoji kaže se da ima i dinamični yang i pasivni yin aspekt. Yang označava aktivno, vidljivo izvana, na površini, a yin označava pasivno, u dubini je, no iz pozadine daje podršku aktivnostima yanga.  Yin, kao pozadina koju često i ne primjećujemo, omogućuje yangu da se izrazi. Iako yin i yang posjeduju suprotne karakeristike i egzistiraju u različitim dimenzijama međusobno se ujedinjuju da bi ostvarili temeljne funkcije života.  Život svakog od nas funkcionira kroz njihovo jedinstvo.

Yin Yang
zemlja nebo
tama svjetlo
hladnoća vrućina
vlažno suho
mjesec sunce
voda vatra
pasivnost aktivnost
mirovanje kretanje
meko tvrdo
kontrakcija ekspanzija
spuštanje dizanje
materijalno nematerijalno
žensko muško

Možete naručiti i srebrni lančić za privjesak - kliknite link ovdje

 

 

Full Review William Hill www.wbetting.co.uk