Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnost web trgovine. Nastavkom pregleda naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja kliknite na gumb "Slažem se".

 • Nebeski dar - wellness shop

  Nebeski dar - wellness shop

  U našoj ponudi naći ćete zanimljive wellness proizvode: prirodne kristale i nakit od prirodnih kristala, mirisne štapiće i čunjiće, najkvalitetniji tamjan, knjige za samorazvoj i još puno toga.
  Cijelu ponudu pogledajte u našem web shop-u
  A content display module, that supports several layout modes, such as Tabs. Više
 • Kristal mjeseca

  Kristal mjeseca

  RUŽIČASTI KVARC - Kamen ljubavi
  Legenda kaže da je grčki bog Eros osjetio sažaljenje za ljude kada je vidio da zbog ljutnje koju nose u sebi osjećaju bol i usamljenost. Tada je stvorio ružičasti kvarc u nadi da bi njegova lijepa boja i nježna energija mogla probuditi ljubav i radost među ljudima.

  A content display module, that supports several layout modes, such as Tabs. Više
 • Palo Santo

  Palo Santo

  Sveto drvo
  Palo Santo je mistično drvo koje raste na obali Južne Amerike, a srodno je tamjanu, smirni i kopalu. Miris mu ima slatke note bora, mente i limuna

  Palo Santo uklanja ustajalu, negativnu energiju, pročišćava prostor te podiže vibraciju.
  Više
 • 1
 • 2
 • 3

CVIJET ŽIVOTA

Email
CVIJET ŽIVOTA, privjesak, nakit, srebro, cijena, gdje kupiti, webshop, on line, Srebrni privjesak cvijet života, cijena, gdje kupiti, webshop, značenje simbola.
srebro 925, 2,5cm
Kat.broj : N686
199,00 kn
IMG_9966
Opis

Privjesak Cvijet života,  srebro 925, lijep i kvalitetno izrađen privjesak.
Veličina privjeska  2,5 cm

Cvijet života simbol je savršenog kozmičkog reda i jedan je od osnovnih simbola Svete geomerije koja vjeruje da je sav život dio božanskog, geometrijskog plana. Sve poznate strukture slijede ovaj plan. Mnogi u Cvijetu života vide simbol koji predstavlja ili opisuje ciklus stvaranja. Ovaj simbol pokazuje da sav život i svijest dolaze iz jednog izvora (prikazano prvim krugom). Sljedećih 6 krugova identični su procesu diobe stanica. Stoga se Cvijet života vidi kao model Božjeg stvaranja.
Cvijet života bio je sveti simbol kroz tisućljeća u mnogim kulturama. I sam Leonardo da Vinci bio je opčinjen proučavanjem Cvijeta života.
Simbol Cvijeta života djeluje harmonizirajuće i koristi se za usklađivanje u svakodnevnom životu. Vjeruje se da potiče ujedinjenje uma, srca i duše. Nošen kao privjesak donosi oslobađanje energetskih blokada i slobodan protok u zagrljaju božanskog jedinstva.

Možete naručiti i srebrni lančić za privjesak - kliknite link ovdje

 

 

Full Review William Hill www.wbetting.co.uk