Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnost web trgovine. Nastavkom pregleda naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja kliknite na gumb "Slažem se".

 • Nebeski dar - wellness shop

  Nebeski dar - wellness shop

  U našoj ponudi naći ćete zanimljive wellness proizvode: prirodne kristale i nakit od prirodnih kristala, mirisne štapiće i čunjiće, najkvalitetniji tamjan, knjige za samorazvoj i još puno toga.
  Cijelu ponudu pogledajte u našem web shop-u
  A content display module, that supports several layout modes, such as Tabs. Više
 • Kristal mjeseca

  Kristal mjeseca

  RUŽIČASTI KVARC - Kamen ljubavi
  Legenda kaže da je grčki bog Eros osjetio sažaljenje za ljude kada je vidio da zbog ljutnje koju nose u sebi osjećaju bol i usamljenost. Tada je stvorio ružičasti kvarc u nadi da bi njegova lijepa boja i nježna energija mogla probuditi ljubav i radost među ljudima.

  A content display module, that supports several layout modes, such as Tabs. Više
 • Palo Santo

  Palo Santo

  Sveto drvo
  Palo Santo je mistično drvo koje raste na obali Južne Amerike, a srodno je tamjanu, smirni i kopalu. Miris mu ima slatke note bora, mente i limuna

  Palo Santo uklanja ustajalu, negativnu energiju, pročišćava prostor te podiže vibraciju.
  Više
 • 1
 • 2
 • 3

ANKH

Email
Ankh križ, egipatski križ, koptski križ, omčasti križ, magični križ, magični čvor, značenje, cijena, gdje kupiti, webshop, on line, narudžba, prodajaPrivjesak Ankh, egipatski križ, koptski križ, omčasti križ, magični križ, magični čvor, značenje simbola, cijena, gdje kupiti, webshop
Srebro 925, 2cm
Kat.broj : N257
19,24 €
Opis

Naušnice Ankh, srebro 925, vrhunska izrada i kvaliteta.
Veličina naušnica 2 x 1 cm

Ankh,  egipatski križ s drškom, je magični križ ili čvor. Poznat je i kao "egipatski križ", "koptski križ" ili "omčasti križ".  Sastoji se od tau križa (oblik slova T) i omče (kruga).  Objedinjavanje križa i kruga predstavlja jedinstvo neba i zemlje. Ankh znači "život". Taj znak je i hijeroglif za život.  Simbol je milijuna godina budućeg života. Njegov je krug savršena slika onoga što nema ni početka ni kraja; predočuje dušu koja je vječna, jer je proizašla iz duhovne supstancije bogova. Onaj koji posjeduje magični križ može proniknuti skriveni smisao vječnog života. Bogovi i kraljevi, a gotovo uvijek Izida, imaju u ruci taj križ kao znak da drže život i da su besmrtni.

Ankh je simolizirao i središte iz kojega teku božanske osobine i napici besmrtnosti; uhvatiti ga u ruke značilo je napiti se na samim izvorima. On je bio ključ koji je otvarao vrata svijeta vječnosti. Korišten kao Venerin simbol, Ankh je smatran simbolom duhovne pobjede nad materijalnim.  Simbol svega što se spaja i sjedinjuje, a obično je u vidu čvora ljubavnika koji simbolizira sjedinjenje dvije osobe, samim tim je i zaštita protiv prekida ljubavnih veza.  Vjeruje se da nositelju donosi opću zaštitu, dug život i plodnost.

 

 

 

Full Review William Hill www.wbetting.co.uk