Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnost web trgovine. Nastavkom pregleda naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja kliknite na gumb "Slažem se".

 • Nebeski dar - wellness shop

  Nebeski dar - wellness shop

  U našoj ponudi naći ćete zanimljive wellness proizvode: prirodne kristale i nakit od prirodnih kristala, mirisne štapiće i čunjiće, najkvalitetniji tamjan, knjige za samorazvoj i još puno toga.
  Cijelu ponudu pogledajte u našem web shop-u
  A content display module, that supports several layout modes, such as Tabs. Više
 • Kristal mjeseca

  Kristal mjeseca

  RUŽIČASTI KVARC - Kamen ljubavi
  Legenda kaže da je grčki bog Eros osjetio sažaljenje za ljude kada je vidio da zbog ljutnje koju nose u sebi osjećaju bol i usamljenost. Tada je stvorio ružičasti kvarc u nadi da bi njegova lijepa boja i nježna energija mogla probuditi ljubav i radost među ljudima.

  A content display module, that supports several layout modes, such as Tabs. Više
 • Palo Santo

  Palo Santo

  Sveto drvo
  Palo Santo je mistično drvo koje raste na obali Južne Amerike, a srodno je tamjanu, smirni i kopalu. Miris mu ima slatke note bora, mente i limuna

  Palo Santo uklanja ustajalu, negativnu energiju, pročišćava prostor te podiže vibraciju.
  Više
 • 1
 • 2
 • 3

SUGILIT

Email
SUGILITSUGILIT
PRODANO !
Kat.broj : Kr428a
Opis

Težina: 177 g

Veličina: cca 4,3 x 4,3 x 6 cm

Opis: slobodna forma sugilita direktno iz Wessels rudnika. Iznimno rijedak mineral i vrlo tražen zbog svoje neiscrpne jake energije. Vrlo povoljno.

Lokacija: Rudnik Wessels, Northern Cape, južna Afrika

Djelovanje: Sugilit još zovu i "kamen iscjelitelj" zbog njegove sjajne sposobnosti pojačavanja izlječenja. Povezan je s trećim okom i krunskom čakrom. Ublažava posljedice šoka i razočaranja. Jača duhovnost, psihičke sposobnosti i kanaliziranje. Pomaže usavršiti duhovnu ljubav i otvoriti srčanu čakru za bezuvjetnu ljubav i važan je kamen „ljubavi“. Pomaže nam očitovati naše prirodne talente i čuva nas od sirove stvarnosti. Smanjuje neslaganje, ljutnju, ljubomoru, predrasude i pruža osjećaj slobode. Izvrstan je za psihičku i duhovnu zaštitu. Koristi se protiv glavobolje i svih vrsta nelagode. Sugilit svijetle boje pročišćava krv i limfu.
Ima blagotvorno djelovanje kod kancerogenih oboljenja. Ovaj kamen nalazi odgovore na sva velika životna pitanja, poput: „Tko sam?“, „Zašto sam ovdje?“, „Odakle dolazim?“, „Koja mi je svrha?“ Koristan je pratitelj u svim duhovnim potragama.

Sugilit je prepun energije i nikada ga nije potrebno puniti, ali se mora prazniti jedanput mjesečno s komadićima hematita.

Full Review William Hill www.wbetting.co.uk