Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnost web trgovine. Nastavkom pregleda naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja kliknite na gumb "Slažem se".

 • Nebeski dar - wellness shop

  Nebeski dar - wellness shop

  U našoj ponudi naći ćete zanimljive wellness proizvode: prirodne kristale i nakit od prirodnih kristala, mirisne štapiće i čunjiće, najkvalitetniji tamjan, knjige za samorazvoj i još puno toga.
  Cijelu ponudu pogledajte u našem web shop-u
  A content display module, that supports several layout modes, such as Tabs. Više
 • Kristal mjeseca

  Kristal mjeseca

  RUŽIČASTI KVARC - Kamen ljubavi
  Legenda kaže da je grčki bog Eros osjetio sažaljenje za ljude kada je vidio da zbog ljutnje koju nose u sebi osjećaju bol i usamljenost. Tada je stvorio ružičasti kvarc u nadi da bi njegova lijepa boja i nježna energija mogla probuditi ljubav i radost među ljudima.

  A content display module, that supports several layout modes, such as Tabs. Više
 • Palo Santo

  Palo Santo

  Sveto drvo
  Palo Santo je mistično drvo koje raste na obali Južne Amerike, a srodno je tamjanu, smirni i kopalu. Miris mu ima slatke note bora, mente i limuna

  Palo Santo uklanja ustajalu, negativnu energiju, pročišćava prostor te podiže vibraciju.
  Više
 • 1
 • 2
 • 3

EUDIJALIT

Email
PRODANO
Kat.broj : Kr0607
IMG_0068
IMG_0069
IMG_0070
Opis

Težina: 739 g

Dimenzije: cca. 12,5 x 7 x 7 cm

Lokacija: Ambanja, Madagaskar

Opis: Polirana samostojeća slobodna forma vrlo rijetkog eudijalita pronađenog 2015 g. na Madagaskaru. Pronađeno je svega tristotinjak kilograma i u startu se mislilo da je matrica rubelita, no uspostavilo se da je eudijalit od čega je i napravljena ova ljepota. Lijepi ružičasto crveni elementi eudijalita pomiješani s crnim manganom i feldspatom. Kolekcionarski primjerak

Djelovanje: Eudijalit je kamen životne i ljubavne sile i ujedinjuje čežnju srca sa životnim putom. Eudijalit omogućuje da se ona najdublja želja u srcu manifestira u fizičkom životu i da stvari koje najviše volimo postanu dio naše svakodnevnice, čime se ostvaruje ispunjen život.

Eudijalit aktivira i usklađuje prvu i četvrtu čakru. Odličan je za samoozdravljenje, pomaže oporavak emocionalnog tijela i donosi vitalnost. Koristi se za psihičku i fizičku zaštitu. Eudijalit je kamen ljubavi, pomaže pri davanju i primanju ljubavi, donosi sklad, rastjeruje ljubomoru. Pomaže u prevladavanju kompulzivnog ponašanja, sumnje, pretjerane samokritičnosti, zbunjenosti i straha. Može pomoći kod staničnog iscjeljenja, energetske iscrpljenosti, stabilizira živčani sustav, očne živce, usklađuje moždane valove, pomaže kod Alzheimerove, Parkinsonove bolesti, potiče tijelo da liječi samo sebe.

Full Review William Hill www.wbetting.co.uk