Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnost web trgovine. Nastavkom pregleda naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja kliknite na gumb "Slažem se".

 • Nebeski dar - wellness shop

  Nebeski dar - wellness shop

  U našoj ponudi naći ćete zanimljive wellness proizvode: prirodne kristale i nakit od prirodnih kristala, mirisne štapiće i čunjiće, najkvalitetniji tamjan, knjige za samorazvoj i još puno toga.
  Cijelu ponudu pogledajte u našem web shop-u
  A content display module, that supports several layout modes, such as Tabs. Više
 • Kristal mjeseca

  Kristal mjeseca

  RUŽIČASTI KVARC - Kamen ljubavi
  Legenda kaže da je grčki bog Eros osjetio sažaljenje za ljude kada je vidio da zbog ljutnje koju nose u sebi osjećaju bol i usamljenost. Tada je stvorio ružičasti kvarc u nadi da bi njegova lijepa boja i nježna energija mogla probuditi ljubav i radost među ljudima.

  A content display module, that supports several layout modes, such as Tabs. Više
 • Palo Santo

  Palo Santo

  Sveto drvo
  Palo Santo je mistično drvo koje raste na obali Južne Amerike, a srodno je tamjanu, smirni i kopalu. Miris mu ima slatke note bora, mente i limuna

  Palo Santo uklanja ustajalu, negativnu energiju, pročišćava prostor te podiže vibraciju.
  Više
 • 1
 • 2
 • 3

Sve narudžbe zaprimljene do 08.12.2023. biti će obrađene i poslane poslije 10.12.2023. po redu zaprimanja.

 

TOPAZ - plavi

Email
e5eceda0f1c2b0fb68e7830176ef1dcf.jpge5eceda0f1c2b0fb68e7830176ef1dcf.jpg
PRODANO !
Kat.broj : Kr491
Opis

Veličina: cca. 3 x 3 x 3 cm

Težina: 44 g

Lokacija: Brandberg, Namibia

Opis: Vrlo zanimljiv prirodni komad plavog topaza uraslog u feldspat zajedno s jednim crnim turmalinom. Poslastica za kolekcionare

Djelovanje: Topaz prevladava sumnju i nesigurnost. Treperava energija topaza donosi radost, velikodušnost, obilje i dobro zdravlje. Tradicionalno je poznat kao kamen ljubavi i sreće, doprinosi uspješnom ostvarivanu ciljeva. Topaz otpušta napetost na bilo kojoj razini i ubrzava duhovni razvoj. Pomaže nam otkriti vlastita unutrašnja bogatstva i čini da se osjećamo sigurnima u sebe, ali i potiče nas da dijelimo svoju sreću i širimo radost oko sebe. U blizini veselog topaza ne opstaje negativnost. Plavi topaz jača živce i stimulira metabolizam. Odličan za meditaciju i povezivanje s višim ja. Potiče življenje u skladu s vlastitim težnjama i pomaže nam spoznati gdje smo odlutali i koliko smo se udaljili od svoje vlastite istine.

Crni turmalin povezan je s korijenskom čakrom i izvrstan je za uzemljenje viška energije. On je dobro poznat kao pročišćavajući kamen koji odbija i transformira negativnu energiju, tako da je jako zaštitničkMože izmijeniti i ukloniti negativnost koja dolazi od osobe ili okoline. Upotrebljavao se kao sredstvo za čišćenje aure i može pomoći postići višu razinu svjesnosti. Često se upotrebljavao i kao obrana od crne magije, jer se vjeruje da negativne misli i djelovanja vraća pošiljatelju. Koristi se i protiv štetnih tehničkih zračenja TV-a, monitora, mobitela.
Izvrstan je za rastjerivanje straha, opsesija, neuroza i donosi emocionalnu stabilnost. Osnažuje imuno sustav, pomaže kod srčanih bolesti, artritisa i gihta.

 

Full Review William Hill www.wbetting.co.uk