Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnost web trgovine. Nastavkom pregleda naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja kliknite na gumb "Slažem se".

 • Nebeski dar - wellness shop

  Nebeski dar - wellness shop

  U našoj ponudi naći ćete zanimljive wellness proizvode: prirodne kristale i nakit od prirodnih kristala, mirisne štapiće i čunjiće, najkvalitetniji tamjan, knjige za samorazvoj i još puno toga.
  Cijelu ponudu pogledajte u našem web shop-u
  A content display module, that supports several layout modes, such as Tabs. Više
 • Kristal mjeseca

  Kristal mjeseca

  RUŽIČASTI KVARC - Kamen ljubavi
  Legenda kaže da je grčki bog Eros osjetio sažaljenje za ljude kada je vidio da zbog ljutnje koju nose u sebi osjećaju bol i usamljenost. Tada je stvorio ružičasti kvarc u nadi da bi njegova lijepa boja i nježna energija mogla probuditi ljubav i radost među ljudima.

  A content display module, that supports several layout modes, such as Tabs. Više
 • Palo Santo

  Palo Santo

  Sveto drvo
  Palo Santo je mistično drvo koje raste na obali Južne Amerike, a srodno je tamjanu, smirni i kopalu. Miris mu ima slatke note bora, mente i limuna

  Palo Santo uklanja ustajalu, negativnu energiju, pročišćava prostor te podiže vibraciju.
  Više
 • 1
 • 2
 • 3

SUPER SEDAM

Email
SUPER SEDAM, MELODY STONESUPER SEDAM, MELODY STONE
PRODANO
Kat.broj : Kr0342e
3b
Opis

Veličina: cca. 3 x 2,5 x 2 cm

Težina: 29 g

Lokacija: Minas Gerasis, Brazil

Opis: Vrlo rijedak lijepo formiran prirodni grozd super sedam (melody stone) bogatih inkluzija novo pronađen 2014.g. blizu grada Fundão u Brazilu. 

Djelovanje: Super sedam također je znan i kao Kamen melodije ili sveti sedam, on je vrlo duhovan kamen. On je jedan od rijetkih kristala koji zadržava svoju energiju i jasnoću i nikada ga nije potrebno čistiti ili energizirati. Također, komadić super sedmice zadržava svojstva svih kristala u kombinaciji: ametista, dimnog kvarca, gorskog kristala, rutila, geotita, lepidokrosita i kakoksenita, čak i ako u komadiću nije jasno vidljivo svih sedam minerala. Super sedam je izvrstan za pojačavanje svih psihičkih sposobnosti i vještina, uključujući telepatiju, vidovitost, kanaliziranje, telekinezu i ostalo. Ovo je moćan kristal za iscjeljivanje, izvrstan za ozdravljenje uma, tijela i duha. Super sedmica nije posebno povezana s niti jednom čakrom, ali je fantastična za aktiviranje i uravnotežavanje svih sedam čakri.

Full Review William Hill www.wbetting.co.uk