Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnost web trgovine. Nastavkom pregleda naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja kliknite na gumb "Slažem se".

 • Nebeski dar - wellness shop

  Nebeski dar - wellness shop

  U našoj ponudi naći ćete zanimljive wellness proizvode: prirodne kristale i nakit od prirodnih kristala, mirisne štapiće i čunjiće, najkvalitetniji tamjan, knjige za samorazvoj i još puno toga.
  Cijelu ponudu pogledajte u našem web shop-u
  A content display module, that supports several layout modes, such as Tabs. Više
 • Kristal mjeseca

  Kristal mjeseca

  RUŽIČASTI KVARC - Kamen ljubavi
  Legenda kaže da je grčki bog Eros osjetio sažaljenje za ljude kada je vidio da zbog ljutnje koju nose u sebi osjećaju bol i usamljenost. Tada je stvorio ružičasti kvarc u nadi da bi njegova lijepa boja i nježna energija mogla probuditi ljubav i radost među ljudima.

  A content display module, that supports several layout modes, such as Tabs. Više
 • Palo Santo

  Palo Santo

  Sveto drvo
  Palo Santo je mistično drvo koje raste na obali Južne Amerike, a srodno je tamjanu, smirni i kopalu. Miris mu ima slatke note bora, mente i limuna

  Palo Santo uklanja ustajalu, negativnu energiju, pročišćava prostor te podiže vibraciju.
  Više
 • 1
 • 2
 • 3

SUGILIT XL

Email
9fc2d34c46b9a447c7b7ad78d9b974de.jpg9fc2d34c46b9a447c7b7ad78d9b974de.jpg
PRODANO
Kat.broj : Kr359a
9fc2d34c46b9a447c7b7ad78d9b974de.jpg
Opis

Veličina: cca. 14 x 9 x 7 cm

Težina: 1.267 g

Opis: neobrađeni grumeni sugilita direktno iz Wessels rudnika. Iznimno rijedak mineral i vrlo tražen zbog svoje neiscrpne jake energije.

Lokacija: Wessels rudnik, Northern Cape, južna Afrika

Djelovanje: Sugilit još zovu i "kamen iscjelitelj" zbog njegove sjajne sposobnosti pojačavanja izlječenja. Povezan je s trećim okom i krunskom čakrom. Ublažava posljedice šoka i razočaranja. Jača duhovnost, psihičke sposobnosti i kanaliziranje. Pomaže usavršiti duhovnu ljubav i otvoriti srčanu čakru za bezuvjetnu ljubav. Pomaže nam očitovati naše prirodne talente i čuva nas od sirove stvarnosti. Smanjuje neslaganje, ljutnju, ljubomoru, predrasude i pruža osjećaj slobode. Izvrstan je za psihičku i duhovnu zaštitu. Koristi se protiv glavobolje i svih vrsta nelagode.
Ima blagotvorno djelovanje kod kancerogenih oboljenja.
Sugilit je prepun energije i nikada ga nije potrebno puniti, ali se mora prazniti jedanput mjesečno s komadićima hematita.
 

Full Review William Hill www.wbetting.co.uk