Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnost web trgovine. Nastavkom pregleda naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja kliknite na gumb "Slažem se".

 • Nebeski dar - wellness shop

  Nebeski dar - wellness shop

  U našoj ponudi naći ćete zanimljive wellness proizvode: prirodne kristale i nakit od prirodnih kristala, mirisne štapiće i čunjiće, najkvalitetniji tamjan, knjige za samorazvoj i još puno toga.
  Cijelu ponudu pogledajte u našem web shop-u
  A content display module, that supports several layout modes, such as Tabs. Više
 • Kristal mjeseca

  Kristal mjeseca

  RUŽIČASTI KVARC - Kamen ljubavi
  Legenda kaže da je grčki bog Eros osjetio sažaljenje za ljude kada je vidio da zbog ljutnje koju nose u sebi osjećaju bol i usamljenost. Tada je stvorio ružičasti kvarc u nadi da bi njegova lijepa boja i nježna energija mogla probuditi ljubav i radost među ljudima.

  A content display module, that supports several layout modes, such as Tabs. Više
 • Palo Santo

  Palo Santo

  Sveto drvo
  Palo Santo je mistično drvo koje raste na obali Južne Amerike, a srodno je tamjanu, smirni i kopalu. Miris mu ima slatke note bora, mente i limuna

  Palo Santo uklanja ustajalu, negativnu energiju, pročišćava prostor te podiže vibraciju.
  Više
 • 1
 • 2
 • 3

SELENIT

Email
selenit, prirodniselenit, prirodni
80 - 115g 10cm
Kat.broj : Kr0330
7,03 €
Opis

Težina: cca. 80 - 115 g cca. 10 x 2- 3,5 cm

Lokacija: Meksiko

Opis: Neobrađeni prirodni selenit

Djelovanje: Selenit donosi duboki mir koji je odličan za meditaciju i spiritualni rad. Prozračni bijeli selenit ima nebesku kvalitetu, prastari kamen i jedan od najmoćnijih kristala za novu vibraciju na zemlji. Selenit je odličan za stvaranje zaštitne rešetke oko kuće, postavlja se unutra, u kutove kuće čime se stvara siguran i miran prostor koji ne propušta vanjske utjecaje.
Selenit nosi otisak svega što se dogodilo na svijetu, seže do drugih života i odličan je za provjeravanje postignutog napretka. Ukazuje na probleme i lekcije na kojima još trebamo poraditi i pokazuje kako to najbolje možemo postići.
U liječenju, selenit ravna kičmu i potiče fleksibilnost. Štiti od epileptičkih napada. Neutralizira trovanje živom iz plombi u zubima i preokreće djelovanje slobodnih radikala. Ovo je odličan kamen kada je riječ o dojenju i njegovanju djeteta.

Full Review William Hill www.wbetting.co.uk