Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnost web trgovine. Nastavkom pregleda naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja kliknite na gumb "Slažem se".

 • Nebeski dar - wellness shop

  Nebeski dar - wellness shop

  U našoj ponudi naći ćete zanimljive wellness proizvode: prirodne kristale i nakit od prirodnih kristala, mirisne štapiće i čunjiće, najkvalitetniji tamjan, knjige za samorazvoj i još puno toga.
  Cijelu ponudu pogledajte u našem web shop-u
  A content display module, that supports several layout modes, such as Tabs. Više
 • Kristal mjeseca

  Kristal mjeseca

  RUŽIČASTI KVARC - Kamen ljubavi
  Legenda kaže da je grčki bog Eros osjetio sažaljenje za ljude kada je vidio da zbog ljutnje koju nose u sebi osjećaju bol i usamljenost. Tada je stvorio ružičasti kvarc u nadi da bi njegova lijepa boja i nježna energija mogla probuditi ljubav i radost među ljudima.

  A content display module, that supports several layout modes, such as Tabs. Više
 • Palo Santo

  Palo Santo

  Sveto drvo
  Palo Santo je mistično drvo koje raste na obali Južne Amerike, a srodno je tamjanu, smirni i kopalu. Miris mu ima slatke note bora, mente i limuna

  Palo Santo uklanja ustajalu, negativnu energiju, pročišćava prostor te podiže vibraciju.
  Više
 • 1
 • 2
 • 3

ŠATUKIT

Email
šatukit šatukit
50 - 79g
Kat.broj : Kr0645
7,83 €
Opis

Dimenzije: cca. 4 - 7 cm

Težina: od 50 - 79 g 

Lokacija: Kaokoveld, Namibia

Opis: Neobrađeni grumen šatukita s elementima krizokole, malahita i azurita, rijedak i tražen kristal

Djelovanje: Šatukit je visokospiritualan kamen , podiže vibraciju, stimulira treće oko i grlenu čakru te ih usklađuje. Posebno je koristan u slučajevima gdje je iskustvo iz prošlog života uništilo metafizičke sposobnosti. Uklanja kletve i programe iz prošlih života. Pruža snažnu zaštitu i vraća tijelo u ravnotežu. U obliku eliksira koristan je kao generalno osviježenje, naročito u proljeće.

Full Review William Hill www.wbetting.co.uk