Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnost web trgovine. Nastavkom pregleda naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja kliknite na gumb "Slažem se".

 • Nebeski dar - wellness shop

  Nebeski dar - wellness shop

  U našoj ponudi naći ćete zanimljive wellness proizvode: prirodne kristale i nakit od prirodnih kristala, mirisne štapiće i čunjiće, najkvalitetniji tamjan, knjige za samorazvoj i još puno toga.
  Cijelu ponudu pogledajte u našem web shop-u
  A content display module, that supports several layout modes, such as Tabs. Više
 • Kristal mjeseca

  Kristal mjeseca

  RUŽIČASTI KVARC - Kamen ljubavi
  Legenda kaže da je grčki bog Eros osjetio sažaljenje za ljude kada je vidio da zbog ljutnje koju nose u sebi osjećaju bol i usamljenost. Tada je stvorio ružičasti kvarc u nadi da bi njegova lijepa boja i nježna energija mogla probuditi ljubav i radost među ljudima.

  A content display module, that supports several layout modes, such as Tabs. Više
 • Palo Santo

  Palo Santo

  Sveto drvo
  Palo Santo je mistično drvo koje raste na obali Južne Amerike, a srodno je tamjanu, smirni i kopalu. Miris mu ima slatke note bora, mente i limuna

  Palo Santo uklanja ustajalu, negativnu energiju, pročišćava prostor te podiže vibraciju.
  Više
 • 1
 • 2
 • 3

SAFIR

Email
b0c72ee41ed05b0f776e801f6659610c.jpgb0c72ee41ed05b0f776e801f6659610c.jpg
PRODANO!
Kat.broj : Kr1231
Opis

Veličina: cca. 3,7 x 4,5 x 1,5 cm

Težina: 76g

Lokacija: Kenija

Opis: Djelomično poliran (samo fronte) plavi safir

Djelovanje: Safir je poznat kao kamen mudrosti. Usmjerava i umiruje um, otpušta neželjene misli i mentalnu napetost. Donoseći mir i staloženost uma, safir usklađuje fizičko,mentalno i duhovno te uspostavlja ravnotežu unutar tijela.Plavi safir pomaže ostanku na duhovnom putu. Regulira rad žljezda, liječi bolesti krvi i smanjuje krvarenje. Jača vene i poboljšava njihovu elastičnost. Koristi se za spuštanje groznice i temperature, poteškoća sa sluhom, rak. Povezan je sa šestom čakrom.

 

 

Full Review William Hill www.wbetting.co.uk