Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnost web trgovine. Nastavkom pregleda naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja kliknite na gumb "Slažem se".

 • Nebeski dar - wellness shop

  Nebeski dar - wellness shop

  U našoj ponudi naći ćete zanimljive wellness proizvode: prirodne kristale i nakit od prirodnih kristala, mirisne štapiće i čunjiće, najkvalitetniji tamjan, knjige za samorazvoj i još puno toga.
  Cijelu ponudu pogledajte u našem web shop-u
  A content display module, that supports several layout modes, such as Tabs. Više
 • Kristal mjeseca

  Kristal mjeseca

  RUŽIČASTI KVARC - Kamen ljubavi
  Legenda kaže da je grčki bog Eros osjetio sažaljenje za ljude kada je vidio da zbog ljutnje koju nose u sebi osjećaju bol i usamljenost. Tada je stvorio ružičasti kvarc u nadi da bi njegova lijepa boja i nježna energija mogla probuditi ljubav i radost među ljudima.

  A content display module, that supports several layout modes, such as Tabs. Više
 • Palo Santo

  Palo Santo

  Sveto drvo
  Palo Santo je mistično drvo koje raste na obali Južne Amerike, a srodno je tamjanu, smirni i kopalu. Miris mu ima slatke note bora, mente i limuna

  Palo Santo uklanja ustajalu, negativnu energiju, pročišćava prostor te podiže vibraciju.
  Više
 • 1
 • 2
 • 3

KRIZOBERIL

Email
PRODANO
Kat.broj : Kr0158b
img_5129
Opis

Veličina: cca. 6,5 x 4,5 x 2,5 cm

Težina: 84g

Lokacija: Betroke, Madagascar

Opis: Lijepi komadići krizoberila u matrici, vrlo dobre kvalitete. Vrlo rijedak kristal pogotovo u ovakvoj formi sa segmentima pirita. Kolekcionarski primjerak

Djelovanje: Krizoberil je kamen novih početaka, donosi suosjećanje, opraštanje, velikodušnost i povjerenje. Dovodi u ravnotežu čakru solarnog pleksusa i krunsku čakru. Otvara um duhovnim težnjama, povećava duhovnu snagu, odličan je za kreativnost. Krizoberil pomaže sagledati obje strane problema i potiče strateško planiranje. Podržava samoiscjeljivanje, uravnotežava adrenalin i kolesterol, ojačava pluća i jetru.

Full Review William Hill www.wbetting.co.uk