Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnost web trgovine. Nastavkom pregleda naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja kliknite na gumb "Slažem se".

 • Nebeski dar - wellness shop

  Nebeski dar - wellness shop

  U našoj ponudi naći ćete zanimljive wellness proizvode: prirodne kristale i nakit od prirodnih kristala, mirisne štapiće i čunjiće, najkvalitetniji tamjan, knjige za samorazvoj i još puno toga.
  Cijelu ponudu pogledajte u našem web shop-u
  A content display module, that supports several layout modes, such as Tabs. Više
 • Kristal mjeseca

  Kristal mjeseca

  RUŽIČASTI KVARC - Kamen ljubavi
  Legenda kaže da je grčki bog Eros osjetio sažaljenje za ljude kada je vidio da zbog ljutnje koju nose u sebi osjećaju bol i usamljenost. Tada je stvorio ružičasti kvarc u nadi da bi njegova lijepa boja i nježna energija mogla probuditi ljubav i radost među ljudima.

  A content display module, that supports several layout modes, such as Tabs. Više
 • Palo Santo

  Palo Santo

  Sveto drvo
  Palo Santo je mistično drvo koje raste na obali Južne Amerike, a srodno je tamjanu, smirni i kopalu. Miris mu ima slatke note bora, mente i limuna

  Palo Santo uklanja ustajalu, negativnu energiju, pročišćava prostor te podiže vibraciju.
  Više
 • 1
 • 2
 • 3

KORNETIT

Email
rijedak, cca.12cm,254g PRODANO
Kat.broj : Kr0438a
img_6753
img_6752
Opis

Težina: 254 g

Dimenzije: cca. 12 x 6,5 x 4,5 cm

Lokacija: Shaba, Lubumbashi, DR Kongo

Opis: Duboko plave kristalizacije kornetita, rozete kristalne strukture u matriksu malahita, krizokole i dolomita. Rijedak primjerak, pronađeno je svega nekoliko njih zadnjih 18 godina, tako da je ovo novo nalazište u Shabi velika stvar u svijetu minerala.

Djelovanje: Kornetit donosi razumijevanje ljubavi i praštanja. Pomaže da krenemo naprijed, da prevladamo neodlučnost i da napredujemo u životu. Aktivira grlenu čakru, pomaže na svim stupnjevima komunikacije i kreativnog izražavanja. Donosi strpljenje, snagu, hrabrost i jasnoću u samoizražavanju.

Full Review William Hill www.wbetting.co.uk