Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnost web trgovine. Nastavkom pregleda naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja kliknite na gumb "Slažem se".

 • Nebeski dar - wellness shop

  Nebeski dar - wellness shop

  U našoj ponudi naći ćete zanimljive wellness proizvode: prirodne kristale i nakit od prirodnih kristala, mirisne štapiće i čunjiće, najkvalitetniji tamjan, knjige za samorazvoj i još puno toga.
  Cijelu ponudu pogledajte u našem web shop-u
  A content display module, that supports several layout modes, such as Tabs. Više
 • Kristal mjeseca

  Kristal mjeseca

  RUŽIČASTI KVARC - Kamen ljubavi
  Legenda kaže da je grčki bog Eros osjetio sažaljenje za ljude kada je vidio da zbog ljutnje koju nose u sebi osjećaju bol i usamljenost. Tada je stvorio ružičasti kvarc u nadi da bi njegova lijepa boja i nježna energija mogla probuditi ljubav i radost među ljudima.

  A content display module, that supports several layout modes, such as Tabs. Više
 • Palo Santo

  Palo Santo

  Sveto drvo
  Palo Santo je mistično drvo koje raste na obali Južne Amerike, a srodno je tamjanu, smirni i kopalu. Miris mu ima slatke note bora, mente i limuna

  Palo Santo uklanja ustajalu, negativnu energiju, pročišćava prostor te podiže vibraciju.
  Više
 • 1
 • 2
 • 3

KOBALTOKALCIT

Email
RASPRODANO
Kat.broj : Kr0152
img_2877
Opis

Veličina: cca. 6 - 7 cm

Težina: cca. 156 - 218 g

Lokacija: Kongo

Opis: Prirodni grumen kobaltokalcita

Djelovanje: Ovaj kamen često koriste kristaloterapeuti i iscjelitelji za emocionalna iscjeljenja. Kobaltokalcit simbolizira bezuvjetnu ljubav, suosjećanje i oprost. Umiruje emocionalno tijelo, pomaže s teškim osjećajem tuge, oporavlja slomljena srca i pomaže razviti ljubav prema sebi.  Jača samopouzdanje, pomaže da prevladamo samoosuđivanje, pročišćava prvu čakru od blokirane energije i trauma. Snažan kamen koji ubrzava proces ozdravljenja. Pojačava energiju svjetla i donosi je u one slojeve energetskog tijela gdje je to potrebno. Kobaltokalcit je prekrasan kamen čija se energija vremenom manifestira u obilju, a također ublažava stres i brige o novcu.

Full Review William Hill www.wbetting.co.uk