Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnost web trgovine. Nastavkom pregleda naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja kliknite na gumb "Slažem se".

 • Nebeski dar - wellness shop

  Nebeski dar - wellness shop

  U našoj ponudi naći ćete zanimljive wellness proizvode: prirodne kristale i nakit od prirodnih kristala, mirisne štapiće i čunjiće, najkvalitetniji tamjan, knjige za samorazvoj i još puno toga.
  Cijelu ponudu pogledajte u našem web shop-u
  A content display module, that supports several layout modes, such as Tabs. Više
 • Kristal mjeseca

  Kristal mjeseca

  RUŽIČASTI KVARC - Kamen ljubavi
  Legenda kaže da je grčki bog Eros osjetio sažaljenje za ljude kada je vidio da zbog ljutnje koju nose u sebi osjećaju bol i usamljenost. Tada je stvorio ružičasti kvarc u nadi da bi njegova lijepa boja i nježna energija mogla probuditi ljubav i radost među ljudima.

  A content display module, that supports several layout modes, such as Tabs. Više
 • Palo Santo

  Palo Santo

  Sveto drvo
  Palo Santo je mistično drvo koje raste na obali Južne Amerike, a srodno je tamjanu, smirni i kopalu. Miris mu ima slatke note bora, mente i limuna

  Palo Santo uklanja ustajalu, negativnu energiju, pročišćava prostor te podiže vibraciju.
  Više
 • 1
 • 2
 • 3

HALKOPIRIT

Email
jantar naturjantar natur
RASPRODANO
Kat.broj : Kr1821
halkopirit natur
jantar natur
Opis

Veličina: 3,5 - 4,5 cm

Težina: 25 - 50 g

Opis: Prirodni neobrađeni komadi halkopirita

Lokacija: Madagaskar

Halkopirit kamen sreće i blagostanja, pogoduje trgovcima, pomaže uspostaviti komunikaciju i steći potrebne komunikacijske vještine. Halkopirit se naziva i bakreni pirit, sadrži energiju pirita i bakra, stoga simbolizira vatru i ljubav. Može se koristiti kada je potrebno prevladati pad dobre sreće. Mineral će pomoći u rješavanju problema, ojačati slabu energiju. Koristi se i kao sredstvo zaštite od zlih duhova. Ovaj kamen vodi svog vlasnika u pravom smjeru. Ima pozitivan učinak na upalne procese u tijelu, poboljšava metabolizam, odnosno, može se nositi kod ljudi koji žele izgubiti težinu, aktivira probavni sustav.

Full Review William Hill www.wbetting.co.uk