Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnost web trgovine. Nastavkom pregleda naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja kliknite na gumb "Slažem se".

 • Nebeski dar - wellness shop

  Nebeski dar - wellness shop

  U našoj ponudi naći ćete zanimljive wellness proizvode: prirodne kristale i nakit od prirodnih kristala, mirisne štapiće i čunjiće, najkvalitetniji tamjan, knjige za samorazvoj i još puno toga.
  Cijelu ponudu pogledajte u našem web shop-u
  A content display module, that supports several layout modes, such as Tabs. Više
 • Kristal mjeseca

  Kristal mjeseca

  RUŽIČASTI KVARC - Kamen ljubavi
  Legenda kaže da je grčki bog Eros osjetio sažaljenje za ljude kada je vidio da zbog ljutnje koju nose u sebi osjećaju bol i usamljenost. Tada je stvorio ružičasti kvarc u nadi da bi njegova lijepa boja i nježna energija mogla probuditi ljubav i radost među ljudima.

  A content display module, that supports several layout modes, such as Tabs. Više
 • Palo Santo

  Palo Santo

  Sveto drvo
  Palo Santo je mistično drvo koje raste na obali Južne Amerike, a srodno je tamjanu, smirni i kopalu. Miris mu ima slatke note bora, mente i limuna

  Palo Santo uklanja ustajalu, negativnu energiju, pročišćava prostor te podiže vibraciju.
  Više
 • 1
 • 2
 • 3

DIOPTAZ

Email
DioptazDioptaz
RASPRODANO
Kat.broj : Kr0327
img_4531
img_4533
Opis

Težina: cca.

Dimenzije: cca. 1,5 - 3 cm

Lokacija: Rudnik dioptaza Altyn-Tyube , područje Altyn-Tyube Kirgistanska stepa, provincija Karagandy, Kazahstan

Opis: Neobrađene malene druze dioptaza, lijepe boje i kristalizacije, vrlo rijedak

Djelovanje:

Dioptaz potiče življenje u sadašnjem trenutku, potiče pozitivan stav prema životu i daje vam sposobnost da se spojite s vlastitim izvorom. Preobražava negativno u pozitivno u svim područjima života, prevladava svaki osjećaj nedostatka i omogućuje ispunjavanje potencijala. Dioptaz donosi emocionalno iscjeljenje i svijest o unutrašnjim bogatstvima. Regulira poremećaje stanica, snižava visoki krvni tlak, smiruje bol, migrenu, sprječava srčani udar i liječi srčane smetnje. Smiruje mučninu, stres, regenerira jetru, potiče detoksikaciju organizma.

Full Review William Hill www.wbetting.co.uk