Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnost web trgovine. Nastavkom pregleda naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja kliknite na gumb "Slažem se".

 • Nebeski dar - wellness shop

  Nebeski dar - wellness shop

  U našoj ponudi naći ćete zanimljive wellness proizvode: prirodne kristale i nakit od prirodnih kristala, mirisne štapiće i čunjiće, najkvalitetniji tamjan, knjige za samorazvoj i još puno toga.
  Cijelu ponudu pogledajte u našem web shop-u
  A content display module, that supports several layout modes, such as Tabs. Više
 • Kristal mjeseca

  Kristal mjeseca

  RUŽIČASTI KVARC - Kamen ljubavi
  Legenda kaže da je grčki bog Eros osjetio sažaljenje za ljude kada je vidio da zbog ljutnje koju nose u sebi osjećaju bol i usamljenost. Tada je stvorio ružičasti kvarc u nadi da bi njegova lijepa boja i nježna energija mogla probuditi ljubav i radost među ljudima.

  A content display module, that supports several layout modes, such as Tabs. Više
 • Palo Santo

  Palo Santo

  Sveto drvo
  Palo Santo je mistično drvo koje raste na obali Južne Amerike, a srodno je tamjanu, smirni i kopalu. Miris mu ima slatke note bora, mente i limuna

  Palo Santo uklanja ustajalu, negativnu energiju, pročišćava prostor te podiže vibraciju.
  Više
 • 1
 • 2
 • 3

DANBURIT

Email
PRODANO
Kat.broj : Kr0582
IMG_0017
Opis

Veličina: cca. 2,8 x 2 x 1,5 cm

Težina: 8,85 g

Lokacija: Meksiko

Opis: Vrlo kvalitetna špica prirodnog danburita blago ružičaste boje pronađena ovog proljeća u rudniku Aurora, Characas - Meksiko

Djelovanje: Danburit nosi vrlo visoku i čistu vibraciju, djeluje na energiju srca, aktivira intelekt, višu svijest i povezuje s kraljevstvom anđela. Nošenje danburita daje smirenost i povezuje nas s vječnom mudrošću. Kada se koristi u meditaciji, vodi nas na visoke stupnjeve svijesti i u kontakt s unutrašnjim vodstvom.
Danburit olakšava korjenite promjene i ostavljanje prošlosti iza sebe, djeluje i kao karmički pročišćivač, usmjerava dušu u novom pravcu.
Danburit stimulira treće oko, krunsku i više krunske čakre i usklađuje srčanu čakru s višim krunskim čakrama, čisti auru. Preobražava bijes, donosi spokoj, strpljenje i smirenje uma, pojačava jasnoću i percepciju.
Danburit je moćan, prvorazredni ljekoviti kristal. Pomaže kod alergija, raznih kroničnih smetnji, ima snažno detoksikacijsko djelovanje. Utječe na jetru, žuč, pomaže mišićnim i motornim funkcijama.

Full Review William Hill www.wbetting.co.uk