Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnost web trgovine. Nastavkom pregleda naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja kliknite na gumb "Slažem se".

 • Nebeski dar - wellness shop

  Nebeski dar - wellness shop

  U našoj ponudi naći ćete zanimljive wellness proizvode: prirodne kristale i nakit od prirodnih kristala, mirisne štapiće i čunjiće, najkvalitetniji tamjan, knjige za samorazvoj i još puno toga.
  Cijelu ponudu pogledajte u našem web shop-u
  A content display module, that supports several layout modes, such as Tabs. Više
 • Kristal mjeseca

  Kristal mjeseca

  RUŽIČASTI KVARC - Kamen ljubavi
  Legenda kaže da je grčki bog Eros osjetio sažaljenje za ljude kada je vidio da zbog ljutnje koju nose u sebi osjećaju bol i usamljenost. Tada je stvorio ružičasti kvarc u nadi da bi njegova lijepa boja i nježna energija mogla probuditi ljubav i radost među ljudima.

  A content display module, that supports several layout modes, such as Tabs. Više
 • Palo Santo

  Palo Santo

  Sveto drvo
  Palo Santo je mistično drvo koje raste na obali Južne Amerike, a srodno je tamjanu, smirni i kopalu. Miris mu ima slatke note bora, mente i limuna

  Palo Santo uklanja ustajalu, negativnu energiju, pročišćava prostor te podiže vibraciju.
  Više
 • 1
 • 2
 • 3

APOFILIT

Email
PRODANO
Kat.broj : Kr0515
IMG_0212
IMG_0213
Opis

Veličina: cca. 12,5 x 11 x 6 cm

Težina: 742 g

Lokacija: Maharashtra, Indija

Opis: Kvalitetan grozd apofilita s vro lijepim tetragonalnim kristalizacijama

Djelovanje:Apofilit je kamen istine, donosi prepoznavanje istinskog sebe i izražavanje sebe. Smanjuje stres, uklanja mentalne blokade i negativne obrasce razmišljanja. Ima snažnu vezu s duhovnom domenom, ali istovremeno omogućava da se osjećate ugodno u svom tijelu.
Apofilit utječe na respiratorni sustav. Kada se drži na prsima može smiriti napade astme. Neutralizira alergije i pomaže regeneraciju sluznice i kože. Također je koristan za oči.

Full Review William Hill www.wbetting.co.uk