Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnost web trgovine. Nastavkom pregleda naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja kliknite na gumb "Slažem se".

 • Nebeski dar - wellness shop

  Nebeski dar - wellness shop

  U našoj ponudi naći ćete zanimljive wellness proizvode: prirodne kristale i nakit od prirodnih kristala, mirisne štapiće i čunjiće, najkvalitetniji tamjan, knjige za samorazvoj i još puno toga.
  Cijelu ponudu pogledajte u našem web shop-u
  A content display module, that supports several layout modes, such as Tabs. Više
 • Kristal mjeseca

  Kristal mjeseca

  RUŽIČASTI KVARC - Kamen ljubavi
  Legenda kaže da je grčki bog Eros osjetio sažaljenje za ljude kada je vidio da zbog ljutnje koju nose u sebi osjećaju bol i usamljenost. Tada je stvorio ružičasti kvarc u nadi da bi njegova lijepa boja i nježna energija mogla probuditi ljubav i radost među ljudima.

  A content display module, that supports several layout modes, such as Tabs. Više
 • Palo Santo

  Palo Santo

  Sveto drvo
  Palo Santo je mistično drvo koje raste na obali Južne Amerike, a srodno je tamjanu, smirni i kopalu. Miris mu ima slatke note bora, mente i limuna

  Palo Santo uklanja ustajalu, negativnu energiju, pročišćava prostor te podiže vibraciju.
  Više
 • 1
 • 2
 • 3

AJOIT

Email
RASPRODANO
Kat.broj : Kr1680
Opis

Težina: cca. 143 - 174 g

Dimenzije: cca. 6,5 cm

Lokacija: rudnik Messina. Musina, Limpopo, Južna Afrika

Opis: Matrix Ajoit (ah-ho -it) je vrlo rijedak silikat bakra i aluminija. Ime je dobio po prvom nalazištu Ajo u Arizoni. Pronašli su ga Papago indijanci kod kojih je bio vrlo cijenjen kao donositelj čistoće i mira. Današnje nalazište ajoita u Messini vrlo je opasno i često zatvoreno, pa ga je zbog toga gotovo nemoguće dobaviti.

Ajoit iscjeljuje i harmonizira emocionalno tijelo. Meditacija s ajoitom nježno oslobađa unutarnje napetosti te duboko ukorjenjene strahove. Budi suosjećanje i praštanje samom sebi što potiče ozdravljenje na svim razinama. 

Full Review William Hill www.wbetting.co.uk