Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnost web trgovine. Nastavkom pregleda naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja kliknite na gumb "Slažem se".

 • Nebeski dar - wellness shop

  Nebeski dar - wellness shop

  U našoj ponudi naći ćete zanimljive wellness proizvode: prirodne kristale i nakit od prirodnih kristala, mirisne štapiće i čunjiće, najkvalitetniji tamjan, knjige za samorazvoj i još puno toga.
  Cijelu ponudu pogledajte u našem web shop-u
  A content display module, that supports several layout modes, such as Tabs. Više
 • Kristal mjeseca

  Kristal mjeseca

  RUŽIČASTI KVARC - Kamen ljubavi
  Legenda kaže da je grčki bog Eros osjetio sažaljenje za ljude kada je vidio da zbog ljutnje koju nose u sebi osjećaju bol i usamljenost. Tada je stvorio ružičasti kvarc u nadi da bi njegova lijepa boja i nježna energija mogla probuditi ljubav i radost među ljudima.

  A content display module, that supports several layout modes, such as Tabs. Više
 • Palo Santo

  Palo Santo

  Sveto drvo
  Palo Santo je mistično drvo koje raste na obali Južne Amerike, a srodno je tamjanu, smirni i kopalu. Miris mu ima slatke note bora, mente i limuna

  Palo Santo uklanja ustajalu, negativnu energiju, pročišćava prostor te podiže vibraciju.
  Više
 • 1
 • 2
 • 3

Sve narudžbe zaprimljene do 08.12.2023. biti će obrađene i poslane poslije 10.12.2023. po redu zaprimanja.

 

AEGIRIN

Email
aegirin,akmitaegirin,akmit
10-19g
Kat.broj : Kr0661
4,91 €
Opis

Veličina: cca. 4 - 6 cm

Težina: 10 - 19 g

Lokacija: Madagaskar

Opis: Prirodni komadi aegirina 

Aegirin ili akmit je kristal velike energije i često se upotrebljavao za energiziranje. Iznimno štiti od psihičkih napada i negativne energije. Emocionalno je koristan u nemirnim odnosima, eliminira osjećaj pritiska u grupi i jača samoprihvaćanje. Stvara samopoštovanje, neovisnost i pomaže nam slijediti svoje srce.
Aegirin je povezan s prvom i trećom čakrom. Mistična i spiritualna ljekovitost ukazuje da je aegeirin izvrstan za imuno sustav što ga čini odličnim kristalom u općem iscjeljivanju, jer snažno pomaže tijelu da izliječi samo sebe.

Full Review William Hill www.wbetting.co.uk